Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Elveda Shawn Michaels :'(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Pazar akşamı WrestleMania'da Undertakerin 17-0 lık serisini bitirmek için 2. kere karşısına çıktı shawn ve ne yazık ki başaramadı ve kariyeri sona erdi shawn bunu yapabilecek biriydi bence ama güreş dünyası bir yıldızını daha kaybetti elvada Shawn her şey için teşekkürler :'( seni unutmayacağız çeyrek asırı geçen kariyerin her zaman akıllarda olacak... 17-1 isterdi gönüller ancak seri reşit oldu 18-0 :'(

[Resim: shawn2.jpg]

hoşçakal Shawn Michaels! HBK , ShowStopper , Mr. WrestleMania

[Resim: shawn3.jpg]

WWE Evreni unutmayacak seni

SHAWN'IN WWE'YE VEDASI : http://tr.sevenload.com/wwe/videos/SCzZz...E-Universe
[Resim: shawnf.jpg]

buda pazar akşamından undertakerin shawna vedası pazartesi akşamki raw progrmında tekrar vedalaştılar... elveda shawn...
baya kaptırmışın kendini Big Grin
(03-31-2010 06:40 PM)kenangunay Yazılan: [ -> ]baya kaptırmışın kendini Big Grin

shawn'ın kariyerinin bitmesine çok üzüldüm içi burkuldu sonucu gördüğümde o olmadan güreş eğlencesinin , eğlencesi kalmıyor Sad
Güreş ata sporumuz ^^
WW hiç sevmiyorum saçma geliyor Big Grin
bende 2-3 gündür çok düşünüyorum düşündükçe ağlıyorum bizi bırakıp nerelere gitti shawn Sad
Ya biz bunları izliyip kendimizi kaptırıcağımıza şov işi zaten bu hiç birşey gerçek değil amerikadaki coniler gelsin bizim kırkpınarı izlesinBig Grin
(03-31-2010 07:01 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Ya biz bunları izliyip kendimizi kaptırıcağımıza şov işi zaten bu hiç birşey gerçek değil amerikadaki coniler gelsin bizim kırkpınarı izlesinBig Grin

ben burda shawn'ın anısına bir konu açıyorum onu analım diye konu ile alakasız dalga geçmek amaçlı yorumlar yazmayınız
(03-31-2010 07:04 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(03-31-2010 07:01 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Ya biz bunları izliyip kendimizi kaptırıcağımıza şov işi zaten bu hiç birşey gerçek değil amerikadaki coniler gelsin bizim kırkpınarı izlesinBig Grin

ben burda shawn'ın anısına bir konu açıyorum onu analım diye konu ile alakasız dalga geçmek amaçlı yorumlar yazmayınız

Anacak çok şey varken
(03-31-2010 07:04 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(03-31-2010 07:04 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]

Anacak çok şey varken

Anacak ne var diyorsan Shawn Michaels - My Journey dvdsini izle lütfen
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler