Arkadaşlar ben yakınlarda bir forum sitesi kurmak istiyorum. Siteyi tamamiyle kurmak için yani host+domain+alan adı+ işte vs. nerden alabilirim yani önerebileceğiniz bir site varmı ?
!
|
Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Warrocktr |
o bilgileri webmaster forumlarinda arasan daha iyi olur.burasi oyun forumu zaten bilen fazla olmaz bence.zaten TR'de binlerce forum var.site kuracaksan bir konu uzerinde uzmanlasabilecegin bir portal/forum kur derim.daha sonrasi gelir zaten.host olarak omnis hosting oneririm.
Ben şuanda turkishost'u kullanıyorum.Birde yazdığın son cümleyi siliyoruz.Reklam kokuyor

(03-31-2010 12:07 PM)winkan Yazılan: [ -> ]zaten TR'de binlerce forum var.site kuracaksan bir konu uzerinde uzmanlasabilecegin bir portal/forum kur derim.daha sonrasi gelir zaten.
Katılıyorum
Kaliteli istiyorsan natrohost a bak.Pahalı geldiyse kebirhost a bakabilirsin.Burdada şirketlerin sıralaması var ayrıca bir gözat.
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/TR
Forum kuracaksan linux host almaya dikkat et.Windows hostlarda seo pluginleri çalışmaz.
(03-31-2010 04:13 PM)fenerlee Yazılan: [ -> ]Forum kuracaksan linux host almaya dikkat et.Windows hostlarda seo pluginleri çalışmaz.
Evet.Ona dikkat et.Bende düştüm o hataya