Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2'de Bile Bug..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(03-29-2010 09:18 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]
(03-29-2010 09:17 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(03-29-2010 09:15 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Yakında BfBc2'de hackerlarda boy gösterecek.

Demedi demeyin. Wink

Volkan yapma bu oyun 600 mblık dandik mmo oyunlarına benzemez kaç senelik seri+ konsol oyunu ayrıca dice ve ea gibi 2 büyük şirket hackerlara göz yumacak sanmamBig Grin

Görürsün. Big Grin

Burdaki sistem cod6 mw2 gibi girince 10dk sonra ban yiyorlar garanti..Çok hack gördüm anında ban yiyen..
(03-29-2010 09:25 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]
(03-29-2010 09:19 PM)a1lone Yazılan: [ -> ]Yani bide öyle 2 dakkada hesap açamıyosun

50 dk da açınca kaliteli oyun oluyor ? ilginç yaklaşım Smile

O anlamda demedi adam olum Big Grin
Yani 60lira verip hesap açıyosun giren 10dakikada ban yiyor sıkıyosa bir daha hack yapsın.. Big Grin
Cokda guzel yapamamislar oyunu mesela ben yanan bir yerin ustunden gectim ve hicbir sey olmadi.Tamam guzel yapiyosun bari tam yap.Zevkli oyun bol silah var ama bazi eksikleri cok cabuk goze carpiyor.
Paraşüt Açma Falan Gibi Şeyler Duyunca Bc2 Ye Başlayasım Geliyor=)
Her oyunda bug war ama önlemesini bilmeliler.
(03-29-2010 09:01 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]Bugsuz oyunmu olur Smile

olmaz Smile
aynen bugsuz olmaz
Ölüyosun demi sonunda Smile
(03-29-2010 11:22 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Cokda guzel yapamamislar oyunu mesela ben yanan bir yerin ustunden gectim ve hicbir sey olmadi.Tamam guzel yapiyosun bari tam yap.Zevkli oyun bol silah var ama bazi eksikleri cok cabuk goze carpiyor.

Evet o benimde dikkatimi çekti ama yanmalı yerler çok fazla ve farkettiysen yanmak biraz saçma olurdu.. Oyunda üstündeki kıyafetler özel kıyafetler yani yanmaz oyunun specializationları ile ilgili bilgilerin verildiği yerde (resmi forumunda) buna yer vermişler..Yani aslında bir terslik yok...Oyunda sesler efektler muhteşem ama 10 üzerinden değerlendir deseler 10 üzerinden 9.1 verirdim... 0.9 yer ise tamamen gerçek hayat gibi olmasına kadar geçilecek yol.. Big Grin
Bug olmayan oyunun tadı olmaz Big Grin
Oyunlarda genellikle bug olur.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler