Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Hatayı İlk Defa Görüyorum !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar öğlenden beri oynuyorum bie olmadı fakat az önce warrock.exe hata verdi kapadım tekrar açtım oyuna girdim ve bu hatayı verdi bu seferde hack falan ne ayak ya anlamadım ?

[Resim: gamehack.th.png]
Ss.gifneden kimse bişey yazmıyo ya
İlla hack olması gerekmez oyun Cheat Engine adlı programı da hack zannediyor bazen.
ama sorun da şu ki ben uzun süredir bi program kurmadım yani normal oynadığım gibi oynyordum başa birşeyi hack olarak görse önceden görürdü
Antivirüsünden kaynaklanıyor olabilir . Foumda öyle konular mevcut
Antivirusunu kapatarak gir oyna.
arkadaşlar antivirüsten değil kesinlikle denedim de ama aynı warrock hackshield görüyo bu hacki ama neyi görüyo anlamadım ya
ilk defa gördüm bu hatayı genelde ben böyle hatarlar almaya başlayınca oyunu silip tekrar kuruyorum
o problem değil zaten dostum ben bu hata neden kaynaklanır çok merak ettim hack programı asla kullanmam o yüzden şaşırdım yada ne bilim pc sağlamdır hacklere karşı warrockta bu hatayı ilk defa gördüm ne bilim ya hack kullandın derler banlarlar 47 lwl charımı bidaha warrocka elimi sürmem
Referans Adresler