Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu bırakıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben 10 dk önce oyun ayarlarından çözünürlük 2000x yapınca oyun artık göstermemeye basladı bende düzeltemediğimden tek çare format dediler bende format yeni attım o kadar şeyi silemeyeceme göre oyunu bırakmak zorundayım.Herhangi bir bilginiz varsa bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Oyunu silip yüklersen düzelir diye düşünüyorum yada plazma al Smile
kardeşim böyle bir sebepten dolayı oyun mu bırakılır oyunda ekran ayarlarına tekrar girip 1024 yap sorun bumu yani yada başka bir sorun mu var nasıl düzeltemedin açıklarsan
(03-27-2010 12:43 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]kardeşim böyle bir sebepten dolayı oyun mu bırakılır oyunda ekran ayarlarına tekrar girip 1024 yap sorun bumu yani yada başka bir sorun mu var nasıl düzeltemedin açıklarsan

arkadaş başka bişeyden bahsediyor left 4 dead de banada oluyordu ekran direk kapanıyor önünde çözünürlükle ilgili yazı yazıyor sonra tekrar açtınmı yine aynı yazı yazıyor

Ben left 4 dead de oyun içindeki dosyaları karıstırarak çözünürlük ayarlarını yaptım sen bi warrock sil yükle düzelmesse oyun dosyalarına gir
bencede oyunu silmen bile yeterli sen baya uçmuşsun format atmak tek çare değil
(03-27-2010 12:46 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]bencede oyunu silmen bile yeterli sen baya uçmuşsun format atmak tek çare değil

OYunu silse tekrar kursa bitecek sorun adam bide oyunu bırakıyor Tongue nası warrockcusun sen
sen bilirsin...
Konuyu açan adam harbiden brakmış , tekrar gelip konuya yorum bile yazmamış.
Oyunu sil yeniden yükle 56-57 lwl e gelmişin oyun mu bırakılır Smile
Anakartın üstündeki ekran girişine bağla monitörünü sonra warrocku aç çözünürlüğü değiştir ardından kendi yerine tekrar takıp oynayabilirsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler