03-27-2010, 03:12 AM
03-27-2010, 03:28 AM
Hiçbir zaman ve hiçbir koşulda küfür ve hakareti 'mazaret' olarak görmemeniz temennisiyle forum sitesinde ve War Rock oyununda güzel bir zaman geçirmeniz dileğiyle.
Cesur yürekli insanlara ihtiyaç duyuyoruz.Sanal platformları " isteyenin istediği şekilde davranış sergileyebildiği kontrolsüz ve kural dışı arena" olarak görmemeniz temennisiyle mutlu oyunlar ve güzel sohbetler dilerim.
İnsani değerleri hedef alan, hak ve adaleti inciterek menfaat sağlamaya çalışacak hiçbir davranış "kişisel tercih " sayılamaz!
Saygılarımla.
Cesur yürekli insanlara ihtiyaç duyuyoruz.Sanal platformları " isteyenin istediği şekilde davranış sergileyebildiği kontrolsüz ve kural dışı arena" olarak görmemeniz temennisiyle mutlu oyunlar ve güzel sohbetler dilerim.
İnsani değerleri hedef alan, hak ve adaleti inciterek menfaat sağlamaya çalışacak hiçbir davranış "kişisel tercih " sayılamaz!
Saygılarımla.
03-27-2010, 03:40 AM
(03-27-2010 03:28 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Hiçbir zaman ve hiçbir koşulda küfür ve hakareti 'mazaret' olarak görmemeniz temennisiyle forum sitesinde ve War Rock oyununda güzel bir zaman geçirmeniz dileğiyle.
Saygılarımla.
tmm saolda ben yeni baslamadm

03-27-2010, 03:55 AM
WRTR de K2 ye dönüyor kaç gün önce bu kullanıcı için öm atmama rağmen yorumlarda belirtmeme rağmen halen barınıyor bu hileci kullalan kullanıcı !!!!!!! ss ni almamıştım TS deki birinde wardır ss nide ekliyceğim yüzsüz insansan diycem insanlarla aynı kefiye koyulamazsın daha dört bacaklarının üstünde canlıalr war bilirsin onlardasın diycem onlara hakaret olcak !!!!!!!!!!!!
03-27-2010, 09:40 AM
(03-27-2010 03:55 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]WRTR de K2 ye dönüyor kaç gün önce bu kullanıcı için öm atmama rağmen yorumlarda belirtmeme rağmen halen barınıyor bu hileci kullalan kullanıcı !!!!!!! ss ni almamıştım TS deki birinde wardır ss nide ekliyceğim yüzsüz insansan diycem insanlarla aynı kefiye koyulamazsın daha dört bacaklarının üstünde canlıalr war bilirsin onlardasın diycem onlara hakaret olcak !!!!!!!!!!!!
Dediklerinden pek birşey anlayamadım cümlelerini özenle seç ki anlaşılır olsun

03-27-2010, 10:35 AM
(03-27-2010 09:40 AM)BooMSa1nT Yazılan: [ -> ](03-27-2010 03:55 AM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ]WRTR de K2 ye dönüyor kaç gün önce bu kullanıcı için öm atmama rağmen yorumlarda belirtmeme rağmen halen barınıyor bu hileci kullalan kullanıcı !!!!!!! ss ni almamıştım TS deki birinde wardır ss nide ekliyceğim yüzsüz insansan diycem insanlarla aynı kefiye koyulamazsın daha dört bacaklarının üstünde canlıalr war bilirsin onlardasın diycem onlara hakaret olcak !!!!!!!!!!!!
Dediklerinden pek birşey anlayamadım cümlelerini özenle seç ki anlaşılır olsun
Bu kullanıcı '' d3liq0lan '' için Admin ne öm attım fekat bi ceza uygulanmamış ss sini almamıştım uğramammak içn illak ki TS de Sohbet ettiğim Oyuncularda wardır bulacağım ss sinide ekleyeceğim K2 gibi oldu diyorum kaç gün beklemem gerekiyor Forum dan '' d3li0qlan '' nick li kullanıcı uzaklaştırılması için Gerçi ss sini göndermemiştim Admin de hakılı bulunca wericeğim zatn bu yorumu mu gören Oyuncular hatırlar Battle de opk açan haysiyetsiz yüzsüz bi oyuncu Forum da üyelik açıp
Hatta biri Bu konuya baka bilirsiz
http://warrocktr.com/forum/Konu-Foq-Bal%...nl%C4%B1zz
Konunun adını we içeriğini değiştirmiş zeki üye
Yorumları okuyun bakın kaç üye hile açıyor ( opk ) demiş Bn demiyorum tek ss sinide istiycem Sırf Banlaması için '' d3li0qlan '' nın
Yeterince Açık oldu mu