Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silah Tasarımlarım .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: silahtasarmm.jpg]

MP7K_R

Mp5k üzerinden tasarladığım bir silah. Kısa bir dipçik taktım ve optik bir dürbün . 20 mermilik şarjör yerine . 30 mermilik taktım . 5.56 Mm Mühimmat var .

[Resim: kenditasarmm2.jpg]
AK-68
AK47 üzerinden tasarladığım bir silah . Gövdesini HK416'dan tasarladım vede Holo Sight dürbün taktım . Çift Namlulu ve daha kısa bir dipçik Ve birde Combat Knife .7.62 Mm Mühimmat .

[Resim: kenditasarmm3.jpg]

Scar-R

Scar-L Silahı üzerinden tasarladığım bir silah .Red Dot Sight dürbün,susturucu ayrıca Bomba atar [Grenade Launcher ] 30 mermilik Şarjör yerine 35 'lik şarjör . Modeline göre 7.62 ve 5.56 Mühimmat kullanılabilir .

Şimdilik bu kadar .. Tasarladıkça paylaşıcam . Tamamı Kendi Tasarımımdır .
güzel tasarımlar..
güzel
Bende yapmaya başladım =)
Bu yaptıkların senin orjinal yapımın olsa helal derdim ancak bunları yapmak 20 saniye birşey hazır sitelerden seçip seçip yapıyorsun çünkü resimde reklam link i var Big Grin
(03-26-2010 08:55 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Bu yaptıkların senin orjinal yapımın olsa helal derdim ancak bunları yapmak 20 saniye birşey hazır sitelerden seçip seçip yapıyorsun çünkü resimde reklam link i var Big Grin

Bu siteyi forumdan ben paylaşmıştım zaten ps den yaptım diye bişey dememiş ayrıca o sitede yapmak bile zor bişey silahın en ufak parçasına kadar var ve kendin dizmek zorundasın Smile
(03-26-2010 08:55 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]Bu yaptıkların senin orjinal yapımın olsa helal derdim ancak bunları yapmak 20 saniye birşey hazır sitelerden seçip seçip yapıyorsun çünkü resimde reklam link i var Big Grin

Arkadaş sorunlumusun ? O Site üzerinden yapıyorsun . Kendin tasarlıyorsun gir siteye bak . SantiMetrik iş bi parçaları birleştirmek . Sen kasma kendini rahat ol .
(03-26-2010 09:34 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]

Arkadaş sorunlumusun ? O Site üzerinden yapıyorsun . Kendin tasarlıyorsun gir siteye bak . SantiMetrik iş bi parçaları birleştirmek . Sen kasma kendini rahat ol .

Bende belirttigin siteye girdim fakat olmadı + MP5K_R dedigin silah CoD Modern Warfare2' de mevcut.

Lütfen banada öğretir misin nasıl yaptgını Tongue

jr_funkstyler@hotmail.com ekle lütfen.
(03-26-2010 10:02 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]
(03-26-2010 09:34 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]

Bende belirttigin siteye girdim fakat olmadı + MP5K_R dedigin silah CoD Modern Warfare2' de mevcut.

Lütfen banada öğretir misin nasıl yaptgını Tongue

jr_funkstyler@hotmail.com ekle lütfen.

MP5K değil MP7K_R bu ismi kendim koydum . Ve COD MW 2'de böyle bir silah yoktu. MP5K vardı.
Referans Adresler