Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 0nlyman opk ss lwl 45
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[img][Resim: 525.jpg][img][Resim: 541.jpg]
Sende opk odasında kasiliyorsun demekki odanın ismini silmeyi unutmuşsun Smile Bende opk odalarinndaki hackleri çekip buraya koysam forum batar Big Grin Adama bak ya gelmiş opk odasındaki hacki buraya koyuyor
(03-26-2010 08:35 AM)inCoNnu Yazılan: [ -> ]Sende opk odasında kasiliyorsun demekki odanın ismini silmeyi unutmuşsun Smile Bende opk odalarinndaki hackleri çekip buraya koysam forum batar Big Grin Adama bak ya gelmiş opk odasındaki hacki buraya koyuyor

Öyle deme Smile adam belki hackları ortaya cıkarmak için yapıyor bunu nerden bilebilirizki Smile
Bizim memlekette bi söz vardır Benim anam senin ananı pazarda görmüş Adam da söylemiş Anan çok iyidi de pazarda ne geziyodu o hesap sen iyi güzeldinde orda ne geziyordun?Kesin bunların sorunu hack alış verişi biri hack ister diğeri vermez ispiyonlama başlar + xxrapxx41 i oyunda hacker olarak bilmeyen yoktur
opk odasına hayatta girmedim ama o odaya giren oynayan alan veren razı buraya ss koymayı bırakın artık bırakın normal odalara gelmesinler işte kendi kendilerine kasılsınlar sana bana zararı olmadıktan sonra beni ilgilendirmez ne yaptığı konu kilit 50 kere açılldı böyle konular
Evet dün bende gördüm kaç lv adam Angry
(03-26-2010 01:50 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]opk odasına hayatta girmedim ama o odaya giren oynayan alan veren razı buraya ss koymayı bırakın artık bırakın normal odalara gelmesinler işte kendi kendilerine kasılsınlar sana bana zararı olmadıktan sonra beni ilgilendirmez ne yaptığı konu kilit 50 kere açılldı böyle konular

Katılıyorum.
Cıvığını cıkarttılar oyunun herkez opk ile kasıyor millet hacksiz oyun oynuyamıyorum mecburen yediremediği için hack açıyo.
Oda ismi güzelmiş " Seri OPK, Exp, Dinar, Harf" Big Grin Smile
Referans Adresler