Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Conquest Mode Skorum...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: thumb_131535719.jpg]

bugün kd'yi 1.28 e kadar yükselttim..yavaş yavaş alışıyorum oyuna bir de hafif takılmalar olmasa güzel olucak ama...
Tebrikler . Ne güzel hack yok bişey yok Smile
(03-26-2010 01:07 AM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Tebrikler . Ne güzel hack yok bişey yok Smile

valla hack yok diyemiceğim...bugün rastladım bir tanesine gözümle görmedim ama yaptığı skor 60 kill 4 dead...ikinci oyunda 17 e 0 giderken atıldı oyundan.
ayrıca oyun liderine de hack diyorlar.Sürekli head shot atıyomuş, öyle okudum...
20000 kill e 300 dead gibi bir k/d si var liderin...
Çok merak ettim su oyunu ya Big Grin
Tebrikler. Smile
(03-26-2010 01:11 AM)a1lone Yazılan: [ -> ]
(03-26-2010 01:07 AM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Tebrikler . Ne güzel hack yok bişey yok Smile

valla hack yok diyemiceğim...bugün rastladım bir tanesine gözümle görmedim ama yaptığı skor 60 kill 4 dead...ikinci oyunda 17 e 0 giderken atıldı oyundan.
ayrıca oyun liderine de hack diyorlar.Sürekli head shot atıyomuş, öyle okudum...

MeRak etme banlanında Cd Key ini banlayınca bi tane daha alması gerekiçek BattleField Ekibi EA Kendilerinden tawizwermez
2.5 milyon oyuncu var acımazlar valla Smile
Bi' kaç zamana dek bu oyunada hackerlar dolar. Demedi demeyin. Smile
EA taviz vermeyebilir tabi ki... Fakat oda bi' yere kadar.
BC dedemi kd varmış vay be Smile bendemı alsam sunun orjinalini güzel gibi MP si
(03-26-2010 01:11 AM)a1lone Yazılan: [ -> ]

1- Hack yapılamaz diye bir şey yok ama PB korumalı odalarda asla yapılamaz.
2- O oyun lideri denen eleman asla oynamıyor bu oyunu "matematiksel olarak oynasa bile o skoru o sürede yapamaz" onda editlenme var buna benzer olayları hemen hemen tüm online oyunlarda görebiliyoruz malesef.
3- Sonuç olarak bu oyun gerçekten şahane bir oyun hele helede takım halinde oynamaya alışkın iseniz.

Bu arada skorun fena değil tebrikler Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler