03-25-2010, 03:50 PM
Greetings zestril15,
Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
We have now verified few of your payment details. In order for us to better assist you, please respond to this ticket and include the ESN details used in the month of January 2010.
As soon as we have the requested information we will be able to assist you further.
We apologize for any inconvenience this may have caused.
Thank you for playing War Rock.
Regards,
sizi yormiyim diye tranlate.googledan çevirmiştim orjinali bu işte
ya ticket geldi çevirdim ;
War Rock Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Şimdi ödeme detaylarınızı birkaç doğruladınız. bizim için için daha iyi, yardımcı olmak için bu bilet yanıt verin ve ESN ayrıntıları Ocak 2010 ayında kullanılan içerir.
En kısa zamanda istenen bilgileri size daha fazla yardımcı olacak gibi.
Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
War Rock oynarken için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
nasıl geri dönücem onda bi yardım.gizli soru deiştirmeye çalışıyordumda unuttum
Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.
We have now verified few of your payment details. In order for us to better assist you, please respond to this ticket and include the ESN details used in the month of January 2010.
As soon as we have the requested information we will be able to assist you further.
We apologize for any inconvenience this may have caused.
Thank you for playing War Rock.
Regards,
sizi yormiyim diye tranlate.googledan çevirmiştim orjinali bu işte
ya ticket geldi çevirdim ;
War Rock Müşteri Destek Ekibi ile temas için teşekkür ederiz! Size bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Şimdi ödeme detaylarınızı birkaç doğruladınız. bizim için için daha iyi, yardımcı olmak için bu bilet yanıt verin ve ESN ayrıntıları Ocak 2010 ayında kullanılan içerir.
En kısa zamanda istenen bilgileri size daha fazla yardımcı olacak gibi.
Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
War Rock oynarken için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
nasıl geri dönücem onda bi yardım.gizli soru deiştirmeye çalışıyordumda unuttum