Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: o0daphne0o HACK (TrCompany) Video
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://www.xfire.com/video/25b2a9/

banim ve clanımın odasında her zaman hack açan oyuncular bunlar.Trcompany Clanı liderleri "mymostking" Bu clan benim odama gelince p.east ta her zaman böyle yapıyorlar.Legal yollarla başedemiyorlar.Video yu sonuna kadar izleyin...

Adam 1 Aw50f mermisi ile heli patlatıyor Smile
Bakalım buna ne dicekler? Her zaman lag diyorlar sesimizi çıkarmıyoruz.
Warrock bu aralar stres yapmaya başladı bende, artık oyuna pek fazla girmiyorum.

Bence sende pek girme Ersin. Aksi taktirde delirebilirsin. Baksana şu hale... Smile
(03-25-2010 02:59 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Warrock bu aralar stres yapmaya başladı bende, artık oyuna pek fazla girmiyorum.

Bence sende pek girme Ersin. Aksi taktirde delirebilirsin. Baksana şu hale... Smile

Artık öyle böyle değil çok doğru söylüyorsun.BU gidiyor öbürü geliyor inan 1 ay oldu oyun oynayamıyorum Smile demek zamanında çok canlarını acıtmışız Big Grin şimdi çıkartıyorlar.80 90 kill yapıp odadan çıkmak insana koyuyor Smile Dediğini yapmaya çalışıcam girmicem oyuna.Şimdiye kadar çoktan bırakmıştım ama ts ve clan ortamını bırakamıyorum.İnanın bunların yüzünden battle clanı olarak cqc de şifreli oda açıp saatlerce kendi aramızda oynuyoruz obaaaaa
trcompany clanından çok hacker çıktı clanca hack açıyo bunlar herhalde
Oha 1 Aw50f mermisi ile heli patlarsa Big Grin yuh Big Grin
(03-25-2010 06:00 AM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]trcompany clanından çok hacker çıktı clanca hack açıyo bunlar herhalde

Haklı
! mermiyle onu patlatınca sevindiler mi acabaAngry
HAKLI
Referans Adresler