Öncelikle günaydın arakadaşlar ben bu charı almayı düşünüyorum ancak level düşme orkusu var içimde bu arkadaşı FFA odalarında görenler varmıdır veya yakından tanıyanlar FFA yapıp yapmadığını bilenler öm yolundan veya bu konu altından bana ulaştırabilrmi
Not : Adminler konuyu silmezse sevinirim
Charın sahibi iyi adamdır. FFA'da ben hiç görmedim şimdiye kadar, fakat görmememin neden hiç FFA yapmadığım olabilir

Sağlam çardır. Rahatlıkla alabilirsin.
(01-10-2010 11:25 AM)Undefin3d Yazılan: [ -> ]Kardeşim o char ffa odalarından hiç bi zaman çıkmadı her zaman ordaydı ya ffa ya swap hep böyle geçti ..
Almanı tavsiye etmem , lvl'ı kısa süre içinde düşebilir .
Adamının birinin yaptığı yorum

kafamı karıştırıyo ya
(01-10-2010 11:29 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ] (01-10-2010 11:25 AM)Undefin3d Yazılan: [ -> ]Kardeşim o char ffa odalarından hiç bi zaman çıkmadı her zaman ordaydı ya ffa ya swap hep böyle geçti ..
kafamı karıştırıyo ya
Böyle laflara bakma.
WarrockTR ekibine güvenebilirsin.
(01-10-2010 11:41 AM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-10-2010 11:29 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ] (01-10-2010 11:25 AM)Undefin3d Yazılan: [ -> ]Kardeşim o char ffa odalarından hiç bi zaman çıkmadı her zaman ordaydı ya ffa ya swap hep böyle geçti ..
kafamı karıştırıyo ya
Böyle laflara bakma.
WarrockTR ekibine güvenebilirsin.
Katılıyorum. Zaten o sitede de o yoruma cevap yazmıştım.
Taha iyidir, iyi..
Adamı FFA'da bir kaç kere clanca görmüştüm. =) sen hiç bir chara güvenme nedeni çok basit adam FFA'da kasmaz bomba kur çöz yapar kimsenin haberi olmaz (G1-Admin hariç ) =)
(01-10-2010 11:51 AM)AliYıldız Yazılan: [ -> ]Adamı FFA'da bir kaç kere clanca görmüştüm. =) sen hiç bir chara güvenme nedeni çok basit adam FFA'da kasmaz bomba kur çöz yapar kimsenin haberi olmaz (G1-Admin hariç ) =)
Biz G1-Admin-Neo ile hafta sonları bomba kur çöz yapıyoruz level alınca 2.000.000 dinar veriyo bug var ondan

(01-10-2010 11:29 AM)Serhan.B Yazılan: [ -> ] (01-10-2010 11:25 AM)Undefin3d Yazılan: [ -> ]Kardeşim o char ffa odalarından hiç bi zaman çıkmadı her zaman ordaydı ya ffa ya swap hep böyle geçti ..
kafamı karıştırıyo ya
MP clanının ffa yaptığını görmüştüm ama onu görüp görmediğim hakkında emin değilim.