Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lütfen herkes bildiğini yazsın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar power level 1 lvl dusme sebebi yalnız aylardır opk odalarda kasıp hala zarar gormeyen charlar var. Acaba sadece opk oda kurucusu ve opk acan kisimi bu cezaları alıyor ? Ve opk odalarda kasanlar neden düsmüyor ?
Başlık değiştirildi.
Ayırca tesbit edilen bütün power level yapan accountlar level düşer.k2 tesbit ettiği accountları level düşürür yakalanmazsanız birşey olmaz ama ilerdede olamaz diyemem xd
Yakalanırsan Lv 1 sin.
K2 tespit ettiği kişileri level düşürür yani admin varken opk odasından çıkarsanız birşey olmaz Smile ama elbet birgün yakalanırsınız
ozaman bu adminlerde iş yok ^^ aylarca kasıyolar ve hala devam eden charlar war haksızlık ^^
(03-24-2010 06:43 PM)synchronix-fth Yazılan: [ -> ]ozaman bu adminlerde iş yok ^^ aylarca kasıyolar ve hala devam eden charlar war haksızlık ^^

adminler opk odalarına baskın düzenliyor arada Big Grin
mesela gfbceycey diye birisi lvl düsürülmüstü.5 gun sonra 30 lvldi.hayla akillanmadi.
'' cr0ssinq0 '' elle oynadığını cok ama cok nadir gordum Smile su anda ne durumda bilmiorm günahını almıyım Big Grin
Benim bildğim opk odalarında kasılanları şikayet edemezsiniz yani odaya girip ss alıp bunu ticketlemek powerlevel yaptıklarını ıspatlamaz ancak admin kendisi odaya girip görürse opk yaptıklarını kimin ismini yakalayabilirse 1 lvl yapar çünkü bir charı 1 lvl yapmak için kodları vardır bu kodları kişiye tek tek uygular bu uygulama sırasında kaçan kurtulur kaçamayana sıra gelir ben böyle biliyorum Big Grin
seni çok gördüm o odalarda needen düşmedin acaba ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler