Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OttoGuard Korkusu Bu Olsa Gerek
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ya Yorumsuz bir konu Big Grin YA EĞER SEN HACK DEĞİLSEN BUNLARI TAKMICAKSIN KAFANA SADECE ŞAPKA TAK Smile senin ne olduğunu sen ve bir tek ALLAH bilir. Şunu bilki İmanlı bir insan yalan söylemez bırakın milleti artık kimse kimseye güvenilmiyor oyunda bu tür olaylar çok görülüyor... KuL hakkı diğede bir şey var eğer bilmiyorsan ya ailesinden gelen terbiyesizliktir yada imansızdır. Takmayın sıkmayın canınızı Tongue bizede hack diyorlar napalım alıştım artık
(03-26-2010 02:01 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]
(03-25-2010 10:22 PM)psi Yazılan: [ -> ] OTTOGUARD ALEMİN KRALI...!!!Wink

bizde krallarla dalga geçiyoruz

Kendinize yediremiyorsunuz...burda gerçeklerden bahsediyoruz ...o adamı tankta kimse ezemez!! inanmayan karşısına çıksın ezilsin tabi yerse!!!!Big Grinm045.gif
(03-26-2010 03:00 PM)DikkaweLz Yazılan: [ -> ]Ya Yorumsuz bir konu Big Grin YA EĞER SEN HACK DEĞİLSEN BUNLARI TAKMICAKSIN KAFANA SADECE ŞAPKA TAK Smile senin ne olduğunu sen ve bir tek ALLAH bilir. Şunu bilki İmanlı bir insan yalan söylemez bırakın milleti artık kimse kimseye güvenilmiyor oyunda bu tür olaylar çok görülüyor... KuL hakkı diğede bir şey var eğer bilmiyorsan ya ailesinden gelen terbiyesizliktir yada imansızdır. Takmayın sıkmayın canınızı Tongue bizede hack diyorlar napalım alıştım artık

katılıyorum....
(03-24-2010 01:53 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]
(03-24-2010 05:27 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]vay vay vay adama bak otto hack yapmışta atmış ama kendi adamı açayım mı abi diye sorabiliyo yani izin alabiliyo az önce oynadım bu admylz ile yine yüksek lwl de arkadaşlarıydı sanırım ss aldım da cafede kaydetmeyi unuttum adam durduğu yerde adam öldürüyo mariende ya bu hack diyorum savunuyo yok hack değil lag diye ben daha bişe demiyorum zaten adam yukarda anlatmış kanıtlarla

Çok haklı

Aynen katılıyorum ottolar hack yapıyolar tamırcıyken kosa kosa medıc basıyodu ottolazz da
ottolar hack yapıyo heeee Smile) ulan ne nub adamsın sen yaaa.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler