Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patch den sonraki yenilikler?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar duyumlarıma göre bazı silahlar Cephaneliğe eklenilicekmiş bu doğrumu diye bi sormak istedim ayrıca gelme ihtimali olan silahlar hangileri bilginiz varmı acaba?

Birde şu ana kadar OPK açmış olanlar ve OPK odalarında kasmış olanlar Lv düşürülücekmi? (İnşallah düşürülür)...
yalancıyı
(03-24-2010 12:40 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]yalancıyı

Yalancıyı derken ne kastediyorsun dostum???
Herzamankı gibi 1-2 saat hacksız oyundan sonra Günaydın Hackler merhaba diğeceiz insan dişi yaratklara
diyorumki herkes gibi sende mi işkembeden sallıyorsun elinde resmi bir sitede varmı geleceğine dair kanıtın?

TaTy

HK416-417
HKG3_SG1 Gelse ne iyi olur Tongue
acıkcası bu pachtten ben biraz bir şeyler bekliyorum tabi gelirse çünkü bu gün oyunda roll back yaptılar bu da demek oluyorki geçmişe dair hesaplar incelenmiş oluyor Smile ne güzel ve bu pachtle biraz daha fazla gün sayısında rahat oynamayı umut ediyorum.
(03-24-2010 12:45 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]diyorumki herkes gibi sende mi işkembeden sallıyorsun elinde resmi bir sitede varmı geleceğine dair kanıtın?

Arkadaşım ben duyduklarımı paylaşmak istedim benımle labali bi şekilde konuşma!
allah akıl fikir versin labali şekil ahuahaha sende burda milleti kandırma yok şu gelicek yok bu gelicek diye
Gelebilirmiş dedim kesin bişey söylemedi gece gece piyangodanmı çıktın sen arkadasım!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler