03-23-2010, 12:16 AM
Sayfalar: 1 2
03-23-2010, 12:21 AM
Yanlış değil..
Clanda;
1-)Dostluk ortamı yok
2-)Adamların çoğu opk odalarında kasılıyor
3-)Clan içinde uygunsuz davranışlar ( küfür , hakaret vb.) gibi şeyler kullanılıyor.
Benim düşüncem bunlar çok kısa bir süre kalmıştık charın sahibi ve ortağıda ben olmak üzre... İsim vermiyorum

Clanda;
1-)Dostluk ortamı yok
3-)Clan içinde uygunsuz davranışlar ( küfür , hakaret vb.) gibi şeyler kullanılıyor.
Benim düşüncem bunlar çok kısa bir süre kalmıştık charın sahibi ve ortağıda ben olmak üzre... İsim vermiyorum

03-23-2010, 12:23 AM
(03-23-2010 12:21 AM)EgeSeS Yazılan: [ -> ]Yanlış değil..
Clanda;
1-)Dostluk ortamı yok
yeni katıldım bu clana bilgilenmek için açtım bu konuyu fikir alışverişi yapmak iyidir
03-23-2010, 12:28 AM
(03-23-2010 12:23 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]Dediğim gibi kısa bir süre char arkadaşımla kalmıştık ortam kötü diyorum senin seçimin 2 , 3 gün dur ve gör OPK odaları hele bi açılsın(03-23-2010 12:21 AM)EgeSeS Yazılan: [ -> ]Yanlış değil..
Clanda;
1-)Dostluk ortamı yok
yeni katıldım bu clana bilgilenmek için açtım bu konuyu fikir alışverişi yapmak iyidir

03-23-2010, 12:36 AM
WarrockTR Clanlar Birliğine Üye bir Clan. Hiç oturup birlikte oyun oynama fırsatını bulamadım adam gibi uzun zamandır ama duyduğuma göre efendi vede sözü geçen bir iki kişi var.
03-23-2010, 12:56 AM
(03-23-2010 12:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]WarrockTR Clanlar Birliğine Üye bir Clan. Hiç oturup birlikte oyun oynama fırsatını bulamadım adam gibi uzun zamandır ama duyduğuma göre efendi vede sözü geçen bir iki kişi var.O zaman kısaca anlatayım. Sözcüleri opk odasında kasiliyor bir çok kisi de dahil
03-23-2010, 01:13 AM
(03-23-2010 12:56 AM)EgeSeS Yazılan: [ -> ](03-23-2010 12:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]WarrockTR Clanlar Birliğine Üye bir Clan. Hiç oturup birlikte oyun oynama fırsatını bulamadım adam gibi uzun zamandır ama duyduğuma göre efendi vede sözü geçen bir iki kişi var.O zaman kısaca anlatayım. Sözcüleri opk odasında kasiliyor bir çok kisi de dahil
kimin nasıl kastığı bizi ilgilendirmez. İsteyen flag'ını yapar isteyen swap'ını. Kişinin kendi sorumluluğunda. Yakalandığı zaman cezasını alır ama başkasının yaptığı bu türlü hızlı exp'ler bizi ilgilendirmez. Kişinin kendi tercihidir vede yakalanırsa zaten cezasını çekecektir. Oyunu oynayan diğer oyunculara bir zararları olmadıkları süre içinde bizim içinde sorun yok. En azından bu şekilde bomba hack yapan oyuncuları bellirli odalarda tutuyoruzda diğer odalarda daha az hack oluyor. O OPK odalarında alan mutlu satan mutlu, ama yakalanırlarsa banlanır veya level düşerler. Şimdi o OP odaları olmazsa bomba hacklerin benim odama gelme olasılığı artacak ki iyi bir şey değil bu.
Madem oyunda bir eksi nokta var, bunu artı yapamıyorsak eksilerinden fayda çıakracaz. Yapabilceğimizde bir şey yok
03-23-2010, 05:13 AM
clanla ilgili tatmin edici yorumları bekliyorum çeşit olsun yani
03-23-2010, 08:14 AM
(03-23-2010 01:13 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ya öyle diyorsun da adminim ben eleştiri amaçlı söylemiyorum... Arkadaşımız burada clan ile ilgili düşüncelerimizi bekliyor bende kendi düşüncemi arkadaşa aktardım(03-23-2010 12:56 AM)EgeSeS Yazılan: [ -> ](03-23-2010 12:36 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]WarrockTR Clanlar Birliğine Üye bir Clan. Hiç oturup birlikte oyun oynama fırsatını bulamadım adam gibi uzun zamandır ama duyduğuma göre efendi vede sözü geçen bir iki kişi var.O zaman kısaca anlatayım. Sözcüleri opk odasında kasiliyor bir çok kisi de dahil
kimin nasıl kastığı bizi ilgilendirmez. İsteyen flag'ını yapar isteyen swap'ını. Kişinin kendi sorumluluğunda. Yakalandığı zaman cezasını alır ama başkasının yaptığı bu türlü hızlı exp'ler bizi ilgilendirmez. Kişinin kendi tercihidir vede yakalanırsa zaten cezasını çekecektir. Oyunu oynayan diğer oyunculara bir zararları olmadıkları süre içinde bizim içinde sorun yok. En azından bu şekilde bomba hack yapan oyuncuları bellirli odalarda tutuyoruzda diğer odalarda daha az hack oluyor. O OPK odalarında alan mutlu satan mutlu, ama yakalanırlarsa banlanır veya level düşerler. Şimdi o OP odaları olmazsa bomba hacklerin benim odama gelme olasılığı artacak ki iyi bir şey değil bu.
Madem oyunda bir eksi nokta var, bunu artı yapamıyorsak eksilerinden fayda çıakracaz. Yapabilceğimizde bir şey yok

03-23-2010, 12:24 PM
(03-23-2010 05:13 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]clanla ilgili tatmin edici yorumları bekliyorum çeşit olsun yani
Adamların bazıları iyidir ama senin gibi dolandırıcı adamlar girerse clana tabi clan bozuk olur

Sayfalar: 1 2