Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hediye Knife Kodları (1 aylık)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar ..

s4lavat isimli charıma gold pre ve 1600 g1 çektim .. cx4 storm hariç 5 tane knife kodu geldi .. benim ihtiyacım olmadiği için buraya yazıyorum .. kullanan arkadaşlar ben kullandım derse sanırım kullanılmış kod dağattı polimigine girmeyiz .. ve en önemli ricam bu yazıyı ilk okuyan hepsini yüklemesin kendi charına başka arkadaşlarda faydalansın .. iyi forumlar ...

////// TÜM KODLAR KULLANILMISTIR //////

Saygılar..
s4lavat...
Ben okudum ama bende de daha 3 aylık var yuklenmemiş.. Smile İşine yarıyacak olan arkadaşlar kullanırsa uygun olur...
(03-22-2010 06:37 PM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Ben okudum ama bende de daha 3 aylık var yuklenmemiş.. Smile İşine yarıyacak olan arkadaşlar kullanırsa uygun olur...

bir süre sonra geçersize düşüyor eger kullanılmassa , sanırım 2 aydı süresi ..
bilgine Smile
Evet biliyorum.. Yinede teşekkürler... Smile
(03-22-2010 06:39 PM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Evet biliyorum.. Yinede teşekkürler... Smile

3 kod kullanılmıs bile ama yazıkdır ki kullanan arkadaş buraya ben kullandım demeye üşenmiş .. sırf bunun icin pişman olurum diyordum ve oldum sanırım Ss.gif
KullanılmışSmile
bana kalmıcakmı hıc ya lanet olsun
(03-22-2010 06:43 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]KullanılmışSmile

bende 2 kod kullanılmamıs gözüküyor .. bence tekrar dene .. bu arada ilk 3ünü sen mi kullandın ?
(03-22-2010 06:45 PM)hassan Yazılan: [ -> ]bana kalmıcakmı hıc ya lanet olsun

yanına yıldız koydugum kodlar hala kullanılmamıs dene istersen Big Grin
Teşekkürler bir tanesini kullandım.
sadece bir kod kaldı ve 4 kodu kullanan hic bir insan evladı birinide ben kullandım sagol demedi .. ufakda olsa insan bi tşkkür eder sagol der .. elimde yaklasık 15 tane 3 günlük gold pre kodu var bunları bildigim için dagatmıyorum işte .. iyi de yapıyorum anlasılan ..
(03-22-2010 06:49 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Teşekkürler bir tanesini kullandım.

sonunda helal süt emmiş biri cıktı .. ben teşekkür ederim dostum lafı olmaz...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler