(03-22-2010 06:03 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ] (03-22-2010 05:49 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]benim bildiğim kadarıyla 15 gün pre olmadan clan duruyor eğerki o süre içinde pre alınmassa veya bir başkası geçirilmesse clan kapatılıyor
1 hafta olmasın o dediğin? 
Yahu 3 günmü 1 haftamı

kanıtlanmış net cevap lazım..
(03-22-2010 06:03 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ] (03-22-2010 05:49 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]benim bildiğim kadarıyla 15 gün pre olmadan clan duruyor eğerki o süre içinde pre alınmassa veya bir başkası geçirilmesse clan kapatılıyor
benim prem bittiği zaman bana mesaj geldi ve 15 gün içersinde pre alınmassa veya bir başkasına devredilmesse kapatılacak die yazıyordu ama şimdi deiştirdilerse bilemem
Nezamandı Abi sana öle mesj geldiğinde ne kadar zaman gectı ustunden?
(03-22-2010 06:08 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ] (03-22-2010 06:03 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ] (03-22-2010 05:49 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]benim bildiğim kadarıyla 15 gün pre olmadan clan duruyor eğerki o süre içinde pre alınmassa veya bir başkası geçirilmesse clan kapatılıyor
benim prem bittiği zaman bana mesaj geldi ve 15 gün içersinde pre alınmassa veya bir başkasına devredilmesse kapatılacak die yazıyordu ama şimdi deiştirdilerse bilemem
Doğrudur. Ben eski olarak söyledim, eskiden 1 haftaydı sanırsam..
Denemeden bilinmez..

Ama bende 1 hafta diye biliyorum...
Off 4 gün cezam var clan veyisde hala ezik 1 level carla gırıp 3 gun gold pre yuklesem ne zaman kapanırkı denemeden bilinmez yazmışsın hocam ama denerkende clan gitmesin..

berkem sen bana devret clanı ne zaman istersende al tamam mı ?
3 gün durabilir sadece sonra otomatik devreder clanı preli birine
tamam cevabımı aldım teşekkürler.kilit ^^
Bende 3 gün diye biliyorum premiumsuz.