pr3dattorr adlı kullanıcı benle aynı takımdaydı n.i.ü idik adamın crossu birleeşikti ve herkesi hemen buluyodu yanı sn geçmeden ve hackmısn dedim adam asıl sensın hack dedı ve benı attı
ss alsaydn keske.crossun birlesik olmasi belki lagtandir.
Bence de SS alsaydın ve sanırım 2 tane pr3dator var, birisi hackle kastı(düşük level) diğeri 63 level hack olduğunu hiç görmedim.
Sen şimdi buraya gelmiş kanıtsız bi' şekilde bir oyuncuya hacker mi diyorsun?
Tamam sen hacker diyorsunda, biz inanıcaz mı? Kanıt yok, birşey yok... Sen kanıt al, sonra gereken yapılır.
(03-22-2010 11:28 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Sen şimdi buraya gelmiş kanıtsız bi' şekilde bir oyuncuya hacker mi diyorsun? 
Tamam sen hacker diyorsunda, biz inanıcaz mı? Kanıt yok, birşey yok... Sen kanıt al, sonra gereken yapılır.
Dün rais3r midir nedir % 100 kanıt var idi ona gereken yapıldı zannedersem super bi sekil de

(03-22-2010 11:38 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ] (03-22-2010 11:28 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Sen şimdi buraya gelmiş kanıtsız bi' şekilde bir oyuncuya hacker mi diyorsun? 
Dün rais3r midir nedir % 100 kanıt var idi ona gereken yapıldı zannedersem super bi sekil de 
Hack olmadığı kanıtlandı.
(03-22-2010 10:36 AM)Restart Yazılan: [ -> ]pr3dattorr adlı kullanıcı benle aynı takımdaydı n.i.ü idik adamın crossu birleeşikti ve herkesi hemen buluyodu yanı sn geçmeden ve hackmısn dedim adam asıl sensın hack dedı ve benı attı
Elinde kanıt olmadan suçlama yapman anlamsız ve zaman kaybı..!
peki ss olayında nasıl anlaşılıyor hck olduğu ?
(03-22-2010 12:04 PM)sayanora Yazılan: [ -> ]peki ss olayında nasıl anlaşılıyor hck olduğu ?
ADAM PRO ....