Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teamspeak 3 sorunu.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inşallah. ya bu sabah girdiğimde teamspeakda bır sorunla karşılaştım öncelıkle sorunumu anlatıyım sonra cevapları ve cozum yollarını sızlerden beklıyecegım.
Sorun:
ts de butun odalardakı ınsanlar gozukmuyor ts de kımse yokmus gıbı oysakı ts de herkes odasında yanı kısaca ts de odalarındaki insanlar gozukmuyor ve sadece kendı clan odama gırebılıyorum dığerlerinin şifresini bildiğim halde error hataları alıyorum şifresiz kanala girerken bile error hatası alıyorum. ss koymak ıstedim belkı anlatamamışımdır diye.

[Resim: adszgim.png]
Şifresini bildiğini zannediyorsun değişmiştir yoksa girersin veya capslock'u açık unutmuşsundur...Ayrıca kanalların içindekilerin börünmesini istiyorsan yukarısaki yeşil göz işaretine tıklaman yeterli...
peki göz işaretine tıkladığımda yine error verdi. ayrıca şifresiz odaya bile giremiyorum.
Sorun sende ozaman kardeş herkes giriyor sen giremiyorsan..Ts'nin pc'ne uygun olan versiyonunu indirdiğine dikkat et..
yav ben tsnize gelemiyorum şifre istiyo acaba şifre ve adresinizi doğru bi şekilde yazarmısınız!!! WarrockTr den istiyorum Acil Yardımm
Team Speak Sili Tekrar Yükle ^^
Referans Adresler