Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bad Company 2 Limited Edition 60 TL
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: battlefieldbadcompany2580limited.jpg]

Oyunun orjinal CD Key'i sadece 60 TL, EA Download Manager ile download edebilir veya ekstra 2 TL ile DVD'sini sipariş edebilirsiniz.

İlgilenen olursa özel mesaj ile ulaşabilir bana.
Ben limited edition değil ama normalini arıyorum dvd olarak, siparişimi verdim. Stoklarda kalmadıysa ulaşacağım sana Smile
Limited edition'ın verdiği avantajlı itemleri 2 gün içerisinde açtım aslında sonradan açılabilecek şeyler normal'den bir farkı yok Smile
(03-20-2010 03:53 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Limited edition'ın verdiği avantajlı itemleri 2 gün içerisinde açtım aslında sonradan açılabilecek şeyler normal'den bir farkı yok Smile

Araç zırhın ve vuruş gücün normal oyunculardan 2 kat güçlü oluyor yani..Araç kullanmak senin farkını belirtir..

Bende limited edition arıyorum ama kartım vb. olmadığı için perakende arıyorum hiç bir yerde kalmamış..
(03-20-2010 04:21 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]
(03-20-2010 03:53 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Limited edition'ın verdiği avantajlı itemleri 2 gün içerisinde açtım aslında sonradan açılabilecek şeyler normal'den bir farkı yok Smile

Araç zırhın ve vuruş gücün normal oyunculardan 2 kat güçlü oluyor yani..Araç kullanmak senin farkını belirtir..

Bende limited edition arıyorum ama kartım vb. olmadığı için perakende arıyorum hiç bir yerde kalmamış..

Onlar ekstradan verdiği spec lerle beraber gelmiyormu ve dart gibi itemler? zaten fazla araç kullanmam uav dışında
Limited Edition un tek farkı 6 unlock ile gelmesi. Yoksa extra hiç bir özelliği yok Big Grin
Referans Adresler