Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne Sorunlu Bi' Patch Bu!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2-3 günden beri karşılaşmadığım sorun kalmadı!

Şimdide Ok diyorum, Oyunu Başlat diyorum. HackShield doluyor ve öylece kalıyor.
PC ve Modem'e res. çektim gene düzelmedi.

Yardım lütfen.
Tavsiyelerim ...

-En başta sorununu google da yani başka forum sitelerindede ara.

-olmadı oyunu yeniden kur

-oda olmadıysa sonu format...
Kanka bence oyunu yeniden kur hiç uğraşma zaman kaybı ¿¿ Smile
Google'dan aranılacak bi' sorun değil bu. Smile

Ayrıca format atamam.

Başka?
Ya valla bi virüs hatası veriyor bi oyun kapanıyor bi açılmıyor ömrü hayatımda böyle saçmalık görmedim yeter be bırakacam cs başlıcam valla en kral oyun o Angry
diğer forum sitelerinde bulabileceğin bir sorun olduğundan eminim (detaylı araştırabilirsen...)
(03-20-2010 11:13 AM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]diğer forum sitelerinde bulabileceğin bir sorun olduğundan eminim (detaylı araştırabilirsen...)

Adam burda arıyor yardım edeceğin yerde başka forumlara yönlendiriyorsun yardım edeceksen et etmeyeceksen boşu bosuna post kasma !
(03-20-2010 11:13 AM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]diğer forum sitelerinde bulabileceğin bir sorun olduğundan eminim (detaylı araştırabilirsen...)

Sen ne diyon? Big Grin

Burası War Rock "DESTEK" Forumu. =)

Sıradan bi' genel forum değil.
(03-20-2010 11:22 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]

Sen ne diyon? Big Grin

Burası War Rock "DESTEK" Forumu. =)

Sıradan bi' genel forum değil.

Sen Bilirsin Aramadan Otur ozman ... frmtr den bulduğum oluyordu bazı sorunları oyle kucuk sorunlarda değil yani haftalarca ugrastırcak sorunlar
(03-20-2010 11:16 AM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

Adam burda arıyor yardım edeceğin yerde başka forumlara yönlendiriyorsun yardım edeceksen et etmeyeceksen boşu bosuna post kasma !

Amacımız ztn Yardım Etmek Başka bir Amacım olsa küfür ederek cevap verirdim
Bir oyun için format atılmaz ancak oyunu silip yeniden kurabilirsin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler