Çıkalı henüz 3 hafta bile olmayan Bad Company 2, satış rakamlarıyla EA’i memnun etti.
2.3 milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaştıklarını açıklayan EA’in yanında, DICE’nin üst düzey yöneticilerinden Karl Magnus Troedsson, ’ İlk 48 saat içinde, ‘multiplayer’ moduna yoğun bir ilgi oldu. Talebi karşılayabilmek için yeni ’server’lar sağladık ve şuanda yeterli kapasitemiz var.’ diyerek Battlefield’ın ’multiplayer’ modunun ne kadar ilgi gördüğünü belirtti.
Ayrıca verilen bilgiler arasında ilginç istatistikler de bulunuyor; oyunun resmi Twitter sayfasının 44 binden fazla hayranı var ki, bu diğer bütün EA yapımlarından fazla. Youtube’da Bad Company 2 videoları 6 milyondan fazla izlenmiş ve daha neler neler...
http://www.shacknews.com/onearticle.x/62861
Güzel Bir Oyuna Benziyor Ozman Ancak, Call Of Duty Modern Warfare 2 çıktığı 24 Saat içinde Sadece Amerika ve İngilterede 5 milyonun üzerinde sattı Sadece 2 ülke ve 24 saat İlginç değil mi ?...
ŞU anda BC de bilmem kaçıncı bölümdeyim COD dan aldığım keyifi alamıyorum COd da bir hikaye var sürükleyicilik var bunda yok Bu kadar yoğun ilgi görmesine bir anlam veremiyorum
(03-20-2010 10:47 AM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]ŞU anda BC de bilmem kaçıncı bölümdeyim COD dan aldığım keyifi alamıyorum COd da bir hikaye var sürükleyicilik var bunda yok Bu kadar yoğun ilgi görmesine bir anlam veremiyorum
Bu oyunun adı çıktı 9'a, inmez 8'e. =)
(03-20-2010 10:44 AM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]Güzel Bir Oyuna Benziyor Ozman Ancak, Call Of Duty Modern Warfare 2 çıktığı 24 Saat içinde Sadece Amerika ve İngilterede 5 milyonun üzerinde sattı Sadece 2 ülke ve 24 saat İlginç değil mi ?...
GameStop’ın, oyun çıktığı andan itibaren 72 saat içinde 2.5 milyon kopya sattığını belirten CEO Daniel DeMatteo, Call of Duty:Modern Warfare 2′nin şirket tarihinde en iyi başlangıcı yaptığını ve bu büyük başarıdan dolayı çok umutlu olduklarını söyledi. Şirket ayrıca, beklentilerinin en çok ön sipariş alan MW2′nin, tüm zamanların en çok satan oyunları arasına gireceği yönünde olduğunu açıkladı.
http://pc.ign.com/articles/104/1047695p1.html
Bi' ben oynayamadım şunu

2.7 dediğin zman olmaz işte 2.7 değil bu soylediğim iki ulkede 5 milyonun üzerinde oyun satış yaptı araştırabılırsın googleden
yahu zaten cod 1 den beri millet ağzını açıp izliyor seriyi

(03-20-2010 10:54 AM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ] (03-20-2010 10:44 AM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]Güzel Bir Oyuna Benziyor Ozman Ancak, Call Of Duty Modern Warfare 2 çıktığı 24 Saat içinde Sadece Amerika ve İngilterede 5 milyonun üzerinde sattı Sadece 2 ülke ve 24 saat İlginç değil mi ?...
GameStop’ın, oyun çıktığı andan itibaren 72 saat içinde 2.5 milyon kopya sattığını belirten CEO Daniel DeMatteo, Call of Duty:Modern Warfare 2′nin şirket tarihinde en iyi başlangıcı yaptığını ve bu büyük başarıdan dolayı çok umutlu olduklarını söyledi. Şirket ayrıca, beklentilerinin en çok ön sipariş alan MW2′nin, tüm zamanların en çok satan oyunları arasına gireceği yönünde olduğunu açıkladı.
http://pc.ign.com/articles/104/1047695p1.html
sadece gamestop ın yaptıgı satışsa doğrudur.
EA'yi çok kızdırıyor COD serisi. COD MW2, 7 milyon sattı ilk günden. EA bir şey yapıp geçer yakında. Oyun piyasasında liderler.
Vay anasını be oynamam lazım bunu ;D