Şuan Cod Mw2 multiplayer oynuyoruz gayet güzel herkesi bekleriz cod4 ü ay yıldızda bende oynuyordum ama baya oldu 1 sene falan olmuştur..Yenisi nasıl olucak merak ediyorum..X Fire sıkınca paraya kıyıp orjinal aldım warrock u bıraktım daha karlı oldu her ay premium g1 parasından kurtuldum.
nihocan xfire varmı sende ayyıldız oynuyormsuun ?
yakışır cod'a sabırsızlıkla bekliyorum
Aynen bekliyorum bakalım nasıl olacak .
Yine Süper Olcağına inanıyorum.
Böyle oyunlarla pek işim olmaz, yani şu çıkacak, bu çıkacak umrumda değil. =)
Önüme gelen oyunu oynarım, oda sıkıntı anlarında flan.
Bu arada "Sky" kardeş... Forumda CÜMLENİN TAMAMINI BÜYÜK YAZMAK yasaktır.
CALL OF DUTY serisi Anlatılmaz Yaşanır Bu kadar Basit ... Yapabileceklerin Hayallerinle Sınırlıdır ...
Bu Arada Usta bir Kasap ımdır (KASAP) KLANINDAKILER benimle ugrasamaz...

Gerçekten Satırda Çok Tehlikeliyim...

şakam yok
Call of duty nin Online nını oynuyanız varsa aranızda sky ın ne demek istediğini anlarsnız Gerçekten Online oynanınca acayip saran bir oyun dur bizde öyle piyasadaki oyunları takip etmeyiz ama call of duty seri si takip edilmezmi arkadaş yav Warrock Fln Hepsini unutuyorsun Kesinlikle Tavsİye edebilceğim bir oyun.
Çok Doğru Tamamıyla Savaşı Kargaşayı Hissedebileceğin aksiyonun tavan yaptığı bir oyun Bende Tavsiye Ederim...
Bu oyun zaten ilk çıktığında medal of honer la yarıştı ve call of duty 2 de medal of honer pazardan çekilmek zorunda kaldı call of duty 3 vasat ancak call of duty 4 call of duty serisinin zannedersem bir dönüm noktası oldu ve başarılarının devamı modern warfare 2 yle geldı adı belli olmayan Call Of Duty 7 de umarım Güzel Bir içeriğe Sahip olur modern 2 nin devamı olablir diye tahmin ediyorum