Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CoLTs Clan Sunucumuz açılmıştır...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Battlefield Bad Company™ 2 Sunucumuzu açmış bulunmaktayız şu an için bir aylık test açamasında aldık eğer sunucudan memnun olursak hem slot sayısını hemde süresini arttırmayı düşünüyoruz.
Sunucumuzudaki özellikler:
Hallanda lokasyonludur,
Ping değerleri 60 - 90 arası seyretmektedir "Bu ölçüdeki bir oyun için mükemmeldir"
8 kişilik ve PunkBuster sürekli açıktır "asla hack yapılamaz"
Oyun modu olarak genelde rush modunda oynamayı tercih ediyoruz ama oyuncuların isteklerine göre harita ve mod değişimi yapabiliriz.

Sunucumuza ulaşmak için arama bölümüne CoLTs yazıp hiç bir seçeneği işaretlemeyin ve arattırın, bulduğunuzda favorilere eklemeyi unutmayın.

Sunucumuzda oynamak isteyen arkadaşları bekleriz...
SEVGİLERLE...
Her Türlü CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE | CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 YANDAŞIYIM ŞİMDİ SERİNİN 7. OYUNU ÇIKACAK 2010 DABEKLİYORUZZ...
Warrock Charım Da Zaten Satılıkta...

Bırakalı Cok Oldu bu Oyunu
(03-19-2010 09:07 PM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]Her Türlü CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE | CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 YANDAŞIYIM ŞİMDİ SERİNİN 7. OYUNU ÇIKACAK 2010 DABEKLİYORUZZ...
Warrock Charım Da Zaten Satılıkta...

Bırakalı Cok Oldu bu Oyunu

konuyla ne alaka ??? Smile
Tüm CoLTs ailesi için hayırlı olsun abi. Tüm klan aktif olduğunda oyunun tadının ayrı bir çıkacağını düşünüyorum.
Bad Company Serisini Sevmemde O yüzden Big Grin
(03-19-2010 09:10 PM)skyhawk34 Yazılan: [ -> ]Bad Company Serisini Sevmemde O yüzden Big Grin

İyi de bu diğer Battlefield oyunları gibi değil. Ben Bettlefield Vietnam, Battlefield 1942 ve Battlefield 2 oynadım daha önce. hiç biri bunun kadar zevk vermemişti Big Grin Bence bir dene. Warrocktaki hack lag bug olayından kurtulursun.
Hayırlı olsun adınıza tam bana göre bir server rush modunda oynarım genelde ve nelson bay tercihimdir Big Grin
(03-19-2010 09:28 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Hayırlı olsun adınıza tam bana göre bir server rush modunda oynarım genelde ve nelson bay tercihimdir Big Grin
ekle beni o zaman Smile
Referans Adresler