Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkdaşlar
warrock sevdiğim bir oyun zevk alıyorum oynarken ama bu hack di cart dı curt du pek zevk kalmadı. Bana göre şuan warrock kadar bana zevk verecek online oyun yok ama arada bu oyunu oynamamak istediğim oluyor başka oyun arıyorum sonra tekrar warrock devam ediyorum Smile. K2 bize bukadar malmışız gibi , onlar premium alıyor vs. alıyor olan şeylerle devam etsinler karşılığını vermemize gerek yok matığıyla hareket ediyorlar. Bu yüzden artık premium du g1 krediy di hiç alasım yok bu knight online oynadığım zamanda böyleydi şimdide böyle (oynayanlar bilir) buna karşı yapabileceğimiz birşey yok mu ?

Şimdiden sağolun
Şİrkete gidip herkezi öldürebilirsin binayı patlatabilirsin Başka çözüm yok Smile
Ya deli olcamya Big Grin bu knight dada böyleydi adamlar işi biliyor kesin düşünceleri şudur :

"Bukadar adam oyuna manyak gibi bağlı çoğu günde en az 4 saat oynuyor banane lan ne yaparlarsa yapsınlar nasıl olsa para geliyor Ali oğlum bayanlar geldi mi geldi abi tamam sen jakuziyi hazırla buyrun sizi şöyle alalım Big Grin "

biraz sürrealist oldum Big Grin

da şaka bir yana bizi resmen sömürüyorlar bizi bak bu çok iyi firma diyecekleri birşey yapmıyorlar zaten kimseninda gamefirst ün veya k2 yi çok sevdiği için oynadığınıda düşünmüyorum .Oyunlar çok eğlenceli zevkli vakit geçiriyorsun adamlarda eşşek gibi biliyor bunu sömürüyor seni ^^
yapabileceğin tek şey sert bir ticket atmak onada otomatik bir cevap gelecektir Big GrinBig Grin
hack üretenleri bulup sitelerini falan yoketmek ayrıca kişileri bulup yoketmek kökten çözüm..
Tek çözüm susmak. =)
Çok gizli planlarım var.. ARTİST

Kimseye söylemeden K2 binasını basacağım..
K2 Sahibine Suikast yapacam ARTİST

SametKARA

Tek Yapacağın Şey Sabretmek.
Bunun çözümü war ne dersen BOYKOT etmek pre , g1 credisi almamak alıcaksan 3 günlük alıcaksın butun itemleri ni alıp oyna oynıycaksan bak bakalım nası dize geliyorlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler