03-19-2010, 12:10 PM
Merhaba arkdaşlar
warrock sevdiğim bir oyun zevk alıyorum oynarken ama bu hack di cart dı curt du pek zevk kalmadı. Bana göre şuan warrock kadar bana zevk verecek online oyun yok ama arada bu oyunu oynamamak istediğim oluyor başka oyun arıyorum sonra tekrar warrock devam ediyorum
. K2 bize bukadar malmışız gibi , onlar premium alıyor vs. alıyor olan şeylerle devam etsinler karşılığını vermemize gerek yok matığıyla hareket ediyorlar. Bu yüzden artık premium du g1 krediy di hiç alasım yok bu knight online oynadığım zamanda böyleydi şimdide böyle (oynayanlar bilir) buna karşı yapabileceğimiz birşey yok mu ?
Şimdiden sağolun
warrock sevdiğim bir oyun zevk alıyorum oynarken ama bu hack di cart dı curt du pek zevk kalmadı. Bana göre şuan warrock kadar bana zevk verecek online oyun yok ama arada bu oyunu oynamamak istediğim oluyor başka oyun arıyorum sonra tekrar warrock devam ediyorum
. K2 bize bukadar malmışız gibi , onlar premium alıyor vs. alıyor olan şeylerle devam etsinler karşılığını vermemize gerek yok matığıyla hareket ediyorlar. Bu yüzden artık premium du g1 krediy di hiç alasım yok bu knight online oynadığım zamanda böyleydi şimdide böyle (oynayanlar bilir) buna karşı yapabileceğimiz birşey yok mu ?Şimdiden sağolun
bu knight dada böyleydi adamlar işi biliyor kesin düşünceleri şudur :