Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Update Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Patch yüklenirken %99 da kalıyor. Ne yapmam lazım?
Virüs programını kapat
nod 32 war acıorum cıkısa basıorm kapanıo ... ama yınede %99 da kalıo
o zaman birdaha yükle en gelişmiş çözüm Big Grin Ege farkıyla Big GrinBig Grin Hemen teşhis...
YARDIMCI OLABILECEK WARMI?? kapatsamda kalıo..
Söyledim ya full oyunu bilgisayardan kaldır birdaha resmi sitesinden yükle.Başka türlü düzeleceğini sanmıyorum.Sen yine çözüm aramaya devam et.İlk çözüm virüs programını kapatmak , onda da olmazsa silip oyunu tamamen bilgisayardan kaldırıp resmi sitesinden birdaha uptade etmek.
lnco[Nn Yazılan:u' pid='43171' dateline='1268940409']
Söyledim ya full oyunu bilgisayardan kaldır birdaha resmi sitesinden yükle.Başka türlü düzeleceğini sanmıyorum.Sen yine çözüm aramaya devam et.İlk çözüm virüs programını kapatmak , onda da olmazsa silip oyunu tamamen bilgisayardan kaldırıp resmi sitesinden birdaha uptade etmek.

Yoo gayetde düzelir nod32 devre dışı bıraksın oyunu kapasın açsın düzelir o Smile
(03-18-2010 10:27 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

Yoo gayetde düzelir nod32 devre dışı bıraksın oyunu kapasın açsın düzelir o Smile
Ama olmadı diyor Smile
lnco[Nn Yazılan:u' pid='43177' dateline='1268940610']
(03-18-2010 10:27 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

Ama olmadı diyor Smile

Devre dışı bırakmamışki şimdi bırakıyor

ha birde oyunu kapat sonra tekrar aç patch i yeniden atsın o zaman düzelir
Komple Control+Alt+Deleteye basarak ordan Nod32 yi kapa sonra programkardan kapa öyle olur Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler