Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Heli ve Uçak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar Cqc den bıktım artık ama battle dede yapamıyorum ya bana ezk dıyorlar yada kendımı yıyıyorum masada kırılmadık bardak kalmadı su Uçak ve Heli yi birisi bana ögretebilirmi rica etsem.

Bilmemek deyil Öğrenmemek ayıp Smile
Bende dün konu açtım bununla ilgili kimse takmadı bile Ss.gif Big Grin
Heli uçak öğretilecek bir şey değil kendi kendine öğrenmen gereken bir şey orda 100-0 vs skorları yapanlar uzun zamandır heli kullanıyor eminim.
Kdm düşmesin diyorsan sana tavsiye yeni çar aç ful heli oyna uzun zamanda pratik yap sende öyle olursun=)
Bu arada bende heli bilmiyorum fakat öğrenmeye çalışıyorum.
Ama dün bana söyledikleri şey ezik bi Acc. ile gir öyle öğrenirsin dediler bana... Nem öyle yapıyorum şuan yani biraz biraz kaptım işi dene bak iyi oluyor moralin falan düzeliyor adam vurunca uçakla Big GrinBig Grin
Ya bıde kendınden yas olarak kucukler kullanıp da hava atınca ıyıce bı delı oluyorum Ss.gif bunlar nerde ogrenıyo bunları Smile Yeni char meselesı char var ama ogrenene kadar evde bardak canak kalmıcak Big Grin
(03-18-2010 08:42 PM)Sekonder Yazılan: [ -> ]http://warrocktr.com/forum/Konu-Rehber-M...me-Rehberi

Buraya baksamda bakmasamda aynı bırı kullanmayı ogretmelı okumakla anlasılmıyo saga sola assa yukarı benım anladıklarım bunlar ve suan cok daha sınırlıyım denıyım dedım 5-22 yaptım Ss.gif olmaz bole sey ya sankı gercek ucak anasını satım Sad
Helikopter ve uçağı öğrenmek basit ama skor yapmak istiosan.... ben bu iş için 1 yıl verdim bu sadece tecrübeden ibaret bana kimse heli öğretmedi ben 3 yıldır oynuyorum warrock ve 1 yılım araçlara gitti gayette memnunum halimden cqc bg falan farketmiyor d3l1rock' a pm atarsan belki öğretirim sana
Bu işer zamanla öğrenilir + pratik Smile
heliyi ögrenme ucak ögrenmeye bak sen takma Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler