Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Antivirüs programından banı,nasıl açtırabiliriz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bundan 7 8 ay önce karakterim antivirüs programı nedeni ile banlandı...

Size ilginç gelebilir ama başka sebeb yok...Hemen anlatayım...

Saat 21,00 suları gibi antivirüs programım Antivir açık iken oyunun launcherı tıkladım.1. girişimde oyundan attı.2 girdim yine attı.3 girişimde antivirüs programı (Antivir) de sorun olduğunu anladım ve kapattım.Girdim oynadım.

Ertesi sabah kalkıp çara girdiğimde hesap süresiz kapatılmış.
Defalarca ticket atıldı.Fakat bi çözüme ulaşamadık.

Bir kez daha ticket hazırlamak istiyorum...
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Gerek Türkçe,gerek ingilizce olsun.Ben çevirisini yaparım...

Charın özellikleri : 55 lvl m60 retailli...

Ne yaptıysak açılmadı.O değil.Aldığımız retaile mi yanalım.Saatlerce oynadığımız emeğemi yanalım.Yardımlarınızı bekliyorum...

Konu Taşındı ~ ForYouKill.
Dear Sir or Madam

My account (nickiniz) has been banned but I do not know the reason clearly.
I didnt use hacks or didnt use any bugs.
Please reactivate my account again.
I was always polite against the other players and played always fair.
I would be grateful if you could open my account again.

Sincerely

bu ticketla açtırma imkanın vardır tabiki charını incelemeye alıcaklar bu tickettan sonra
gerçekten illegal bişi yapmadıysan en kısa zamanda açılcaktır
not:denendi
Anlattıklarınıza uygun olarak,böyle bir ticket göndermelisiniz;

Greetings War Rock Team.Because of the anti-virus program,which has been set on my computer, my account got banned.I've already sent lots of tickets about this issue, but i haven't got any reply which is logically possible or acceptable.Anyway,i didn't do any illegal thing that could be a reason to get my account banned.As a consequence,due to a vain problem,my account was banned for nothing,and so i just want you to get my account re-opened as soon as possible .

Thank you so much for all the things which you do for War Rock Players,

Best Regards.
Teşekkür ederim.Yolluyorum
Malesef yolladım ve ''sen hile kullanmışsın.Acmıyoruz''

Diye cevap yolluyorlar.

Yani oto cevap.Diğerlerindede aynısını yollamışlardı.
Referans Adresler