Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ŞİFRE DEĞİŞTİRME
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
GF sitesinden şifremi değiştirmek istediğimde,şifre nin yanındaki edite tıkladığımda Boş bir sayfa açılıp Sadece ''Unhandled Exception'' yazısı geliyor..Uzun zamandır şifremi bu yüzden değiştiremiyorum.

LÜTFEN YARDIMCI OLUN SORUN NEDİR??????Ss.gifSs.gifSs.gif
tarayıcında sorun olabilir
aynı sorun bendede var beyler daha önce bahsetmiştim. Tarayıcı ile ilgili bir sorun degil hesapla ilgili bir sorun hala devam ediyor bir çözüm bulunamadı malesef Sad
Ticket At ?
(03-17-2010 11:59 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]aynı sorun bendede var beyler daha önce bahsetmiştim. Tarayıcı ile ilgili bir sorun degil hesapla ilgili bir sorun hala devam ediyor bir çözüm bulunamadı malesef Sad

hesapla ilgili ise ticket atmak lazım ama... karakterin askıda olma ihtimali nedir ilk defa karşılaştım bende Ss.gif
örnek bir ticket verebilirmisiniz ?
'Unhandled exception' Türkçeye tam olarak nasıl çevrilebilir bilmiyorum.Eli alınmamış durum desek o anda ele alınmış oluyor. Smile Her neyse,gugıl amcamız sayesinde yaptığım araştırma sonucu bu hata için şöyle bir açıklama bulunmakta;

''Türkçesi "kural dışı durum" gibi bir şeye tekabül ediyor. yazılımcı, o durumu yazılımca ele almamış, yazılıma tanıtmamış, dolayısı ile kullandığınız yazılım o durumda ne yapacağını bilmediğinden böyle bir hata veriyor.''

Tabii,siz bu açıklamayı oyuna uyarlayarak düşünmelisiniz.Ticket olarak da bunu deneyebilirsiniz;

'' Hi to everyone who works over there.First off,i meant to change the password of my account at gamersfirst.com but,i got the error called as ' Unhandled Exception'.And so, i haven't been able to change the password yet.In all fairness, i also don't know the reason why this issue/error occurred.As a consequence, i just want to change the password which is related to my account..Owing to the explanations that i've just mentioned, i do want you to get the problem fixed as soon as possible or give me some tips how to fix this problem by myself.

Thanks a lot for your all detailed answers and help,

Best Regards.
''

PS : Ayrıca gelecek olan cevabı paylaşırsanız iyi olur.Çünkü cevap olarak,bazı yönlendirmeler ile problemi çözmenizi isteyebilirler.Bunun içinde yardıma ihtiyacınız olursa yeni konu ile belirtiniz.
teşekkürler...
Referans Adresler