Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Süper :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu resme bakın anlarsınız;

[Resim: evrim-maymun.jpg]
evet olabilir maymun ırkından gelmiş olabiliriz ama bu konu BİLİM ADAMLARINI ilgilendirir Smile
Evrim teorisi hala tartışılan bişey sanmıyorum maymundan geldiğimizi Smile
(03-17-2010 09:03 PM)Breezy45 Yazılan: [ -> ]evet olabilir maymun ırkından gelmiş olabiliriz ama bu konu BİLİM ADAMLARINI ilgilendirir Smile

insan ırkının maymundan gelmiş olması çok uç bir teoridir... nat geoda bu konu hakkında çok tartışılmıştı en sonunda bağımsız bilim adamları bu olayın tamamen palavra olduğunu söylemişlerdi ama oda ne kadar kesin bilemem... ayrıca dikkat çekerim evrim teorisini bulan kişiler tanrıya inanmadıklarını açıklamışlardı burasıda çok tartışılacak bir konu
Kusura bakmayında o teoriye inanmıyorum Smile
Hz.Adem'demi maymundan geldi o zaman ? Tövbe ya Big Grin
(03-17-2010 09:06 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Kusura bakmayında o teoriye inanmıyorum Smile

Smile nasıl oldugunu biliyormusun şimdiki İNSANLARA benziyor muydu acaba ?
(03-17-2010 11:14 PM)Breezy45 Yazılan: [ -> ]
(03-17-2010 09:06 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Kusura bakmayında o teoriye inanmıyorum Smile

Smile nasıl oldugunu biliyormusun şimdiki İNSANLARA benziyor muydu acaba ?

Benzemese bile maymundan yaratılmadı.Çamurdan yaratıldı topraktan yaratıldı.
Smile ordada sen haklısın bişe diyemem
Kimse kesin bir şey diyemez bu konu hakkında adı üstünde teori onun yüzünden kesin konuşamassınız..
Resme gelince ne güzel keyif yapmış orda hey maşallah=)
Yok ya kendı kafalarından teori uretmısler gerçi muzu severım ama kebapta severım hem maymunlar kebap yıyomu Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler