Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte milli gururumuz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-17-2010 08:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]nike aldığın zaman made in china yazıyor, nike çin firmasımı ?

Media Marketler Türk malının Made in China olanını satamazlar. Smile
(03-17-2010 07:10 PM)UnderWater Yazılan: [ -> ]
(03-17-2010 06:41 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Almayın bu teli... Smile
Ben geçen gün aldım, her yerinde hata var. Bi hafıza kartı çalışmadı, bi resim bozuk çekti. Acayip acayip hatalar.

(03-17-2010 06:46 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]bu ürünle ilgili şöyle bir parantez açayım,bu ürünün Türkiye'de üretimini üstlenen eski adı ile "Netaş" yeni adı ile Solectron firmasının fabrikasını gezdim. Oranın 2 baş denetleyicisinden birisi benim çok yakın bir akrabam. Kendisi bu telefonun üretim bantlarını, tüm o kesici sistemlerini tanıttı. Son derece kaliteli bir ürün bu. Üretim hattında çalışan elemanları gördüm vede baştaki kişilerde geröekten bu işi Türkiye'de en iyi yapan kişiler. Bu sebeble kalite gerçekten hat saffada. Herkeze bu ürünü öneririm.

-Turgay abi Doğru Söylüyordur...
- Volkan'da Doğru Söylüyordur..

Ama bence alın Sonuçt TÜRK malı Smile
turk yapımı ıyı guzelde general mobıle cok cabuk bozuluyor
Tek kelimeyle berbat,Zaten adından kaybediyor Ss.gif bu markayı görmekden bi garip oldum artık seyyar satıcılar bile satacak duruma geldi böyle kalitesiz telefonlar Ss.gif Bence TÜRKİYE'nin gururu felan degil...
haberlerde söyledi telefonun yazılımını biz yapmışsız Ss.gif telefon yazılımını afrika bile yapar önemli olan içini yapmak buna tamamen türk malı diyemeyiz iç yapım yabancılara ait yazılım yapmakla türk malı olmaz bence
Valla Ben Telefonumdan Memnunum Smile

-2 Sene Sonra Anca Alırım Bu Telefonu ^^
Bu telefona türk malı denmez.Bugün akşam haberlerinde gördüm.Sadece yüzde 25 i türk malı.Geri kalanı yabancılara ait.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler