Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: markettetki yeni Sniper Trooper Kiti nasıl alabilirim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
şu yeni gelen marketteki Sniper Trooper Kit i nasıl alabilirim sadece dolarla mı alınıyor o bi bilgisi olan yazssın nasıl alabilirim onu
G1 yüklediysen bunu istiyoruma bsaıyosun ve alıyosun
tropper kit g1 ile degil sanırım eger siteden alıcaksan banka kartıyla ama http://www.xgametr.com alıcaksan ptt ve tüm bankalardan para yatırarak alabilirsin
trooper kitler 800 G1 le veriliyor xgame de oradan istdiğini alıyossun öyle daha rahat bence 800 g1 e verilmesi...
Sniper Trooper Kit
Fiyat: $19.95

ben bu gelenden bahsediyorum hem 1 aylık gold veriyor hemde süper master m82 barett işte bu nu nasıl alabilirim
Sniper Trooper Kit

evet dün geldi g1 oldukça güzel bir paket satın alma seçeneklerinde esn kod seçeneği her ne kadar çıksa bile merchant centerda ( bayi sistemine ) esn kod gelmedi yani esn kod olarak satın alamıyorsunuz diğer seçenleri kullanmanız gerekiyor
(03-17-2010 02:06 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]Sniper Trooper Kit

evet dün geldi g1 oldukça güzel bir paket satın alma seçeneklerinde esn kod seçeneği her ne kadar çıksa bile merchant centerda ( bayi sistemine ) esn kod gelmedi yani esn kod olarak satın alamıyorsunuz diğer seçenleri kullanmanız gerekiyor

Yani 800 g1 yüklesek alacağımız kit içerisindeki gold premium gelmiycek öylemi abi?
Yav O Kit Parayla Alınıyor Bunu İstiyorum'a Bas Gör Nasıl Olduğunu Senden Kredi Kartı No Falan İstiyor.
Kredi Kartın yoksa biraz bekle.
Özden abi XGameTR'ye getirirse ordan alırsın.
İyi gibi gözüküyor bu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler