Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [1-8-10]sunucu Bakımı + Yama Notları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Yama Notları:
- Kartopu savaşında bir takım değişiklikler yapıldı.
- Kill counter sıfırlandı.(Bazı oyunculara silahlar gitmiyordu. Bu sıkıntı çözüldü)
- Her 100 adam öldürmeye aşağıdaki silahlardan birisi yüklenecek.
Throwing Knives (7day), Beretta M93R (7day), Dual Berettas (7day), Desert Eagle (7day)
- Xmas ammo box, heavy ammo box, medic box, and Yeni Yıl bombası oyundan kaldırıldı.

Önemli: Patch yüklemesi yapmadan önce lütfen anti-virüs programınızı devre dışı bırakın.

War Rock Ekibi
Bilgi için Teşekkürler.
Yine büyük değişiklikler var (!) (=
(01-09-2010 03:04 AM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Yine büyük değişiklikler var (!) (=

Her zaman büyük değişiklik olacak diye bişey Smile yok herhalde.
(01-09-2010 03:05 AM)by_system Yazılan: [ -> ]
(01-09-2010 03:04 AM)TRDarkinq Yazılan: [ -> ]Yine büyük değişiklikler var (!) (=

Her zaman büyük değişiklik olacak diye bişey Smile yok herhalde.

Yok Sadık bari nerbili düzeltselerdi.2 Haftadır oynuyamıyoruz (:
Oyun için yenilik gelmiş oyun içinde hack için önlem alınmamış, birde 1 gün ertelemişlerdi bunun için mi ?
Event silahları 2.slot silahları olmuş =)
Bilgilendirme için sağol...
bunlar umrunda deil oyun politikasına uygun olucak bir premium server gelmesini istiyoruz ben öyle olana kadar oyunu biraktim pcyi kırdım attım iphoneu dan giriyorum forumlar için oda.
Gülünç . Event'a bak 2. slot silahları . Bizim istediğimiz Event değil.K2 oyuncuların isteklerine uygun etkinlik yapsın . Bizim istediğimiz 2-3 günde olsa hacksiz oynamak. Her hafta düzenli patch gelmesi .
K2 Çalışıyor ! Ne diyelim ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler