(03-16-2010 11:49 PM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum bunu kaç kere anlatmalıyız bilmiyorum ve yine anlatıyorum ;
Bunu insanlar gülmek amaçlı koymuşlar siteye bu videoyu kimse insanları duygulandirmak veya insanları ağlatmak gibi bir niyeti yoktur bunu sizde biliyorsunuz sizinde bu yaptığınız bana karşı bir terbiyesizliktir insanların düşüncelerine saygı duymamaktir her ne kadar beni bu sekilde eleştirseniz de sizinle birdaha polemiğe girersem namerdim... Ayrıca bu bölümle ilgilide konu acarsam herkes bana küfür yağdırsın... Ben artık böyle seylerden bıkmış durumdayım.İster bu söylediklerimi terbiyesizlik olarak algılayın ister ustunuze alının UMRUMDA BİLE DEGİL !! Beni bu forumda adam yerine koyan tek kişi Volkan'dır... Bende onu adam yerine koyarım kendisi adam gibi adam , arkadas gibi arkadas !! Artık böyle seylere tahammül edemiyorum benim bu söylediklerimi abartabilirsiniz ancak bu duyguyu birde siz yasanız iyi olur .Dışlanmak nasıl birseymis ozaman anlarsınız ... Benden bu kadar... KaanTopal'dan ve bütün adminlerden özür diliyorum bu konuşma için ama artık dayanamıyorum... Ben artık hiçbir sekilde ne mesaj yazacağım ne de konu acacağım sadece sizin paylaştıklarınızı okuyacağım seyredeceğim ... Sizinle kısa sürede olsa birlikte olmak güzeldi sizlerden ayrılmayacağım ama dediğim gibi ne mesaj yazacağım ne de konu acacağım Volkan'la özelden görüşeceğim sadece ve oyunda olacağım ... Hadi iyi akşamlar !!!
Millet bunun canilik olduğunu anlatmaya çalışıyor sen polyannacılık yapıyorsun ama , kusura bakma

hem bunun gülünecek bi tarafı yok caniliktir bu bi hayvana yapılmaz bide dışlanmak derken sanaldaki adamlar neden umrundaki? takma kimseyi keyfine bak
Ooof yeter artık ama ya napacaksaniz yapın konuya buyrun

Ne kadar boş konuştuğunun farkındadır bi' kaç üye.
Bu çocuk bu konuyu buraya sizlerin biraz eğlenmesi için açmış, ve karşılaştığı duruma bakın. Biriniz ilk başta olumsuz bir cevap gönderiyor, ve devamı kuyruk gibi geliyor. Cidden yaptığınız ayıp.
Ayrıca Umut, o adamlar satanist değil. Sadece eğlenmek amaçlı yapıyorlar. (Daha önce böyle bi' video var idi, aynı şekilde kediyi çeviriyorlar ve başı dönüyor. Bunlarında amacı oydu, büyük ihtimal.)
Lütfen insanların kalbini kırmayın.
Evet komik, tabi birazda acı içeriyor. Fakat bu video anlayana... Yani sizin gibi dünyaya arkasını dönen insanların izleyeceği bi' video değil bu. =)
Açılan konulara saygınız olsun lütfen.
Saygılar,
Volkan
(03-17-2010 12:09 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Ne kadar boş konuştuğunun farkındadır bi' kaç üye.
Bu çocuk bu konuyu buraya sizlerin biraz eğlenmesi için açmış, ve karşılaştığı duruma bakın. Biriniz ilk başta olumsuz bir cevap gönderiyor, ve devamı kuyruk gibi geliyor. Cidden yaptığınız ayıp.
Ayrıca Umut, o adamlar satanist değil. Sadece eğlenmek amaçlı yapıyorlar. (Daha önce böyle bi' video var idi, aynı şekilde kediyi çeviriyorlar ve başı dönüyor. Bunlarında amacı oydu, büyük ihtimal.)
Lütfen insanların kalbini kırmayın.
Evet komik, tabi birazda acı içeriyor. Fakat bu video anlayana... Yani sizin gibi dünyaya arkasını dönen insanların izleyeceği bi' video değil bu. =)
Açılan konulara saygınız olsun lütfen.
Saygılar,
Volkan
kusra bakma ben bir hayvana işgence gibi bir şey edilirken eğlenemem siz ne kadar eğleniyorsunuz onuda bilemem... Arkamızı dönmüşsek sende önünü dön bunlara gülebiliyorsan sen helal olsun sana ne diyeyim
Saygılar,
Gökhan
Volkan istersen arkanı, istersen önünü dön böyle bir şeye gülünebilir mi ya.. Eğlence için kedi çevirmek ne demek ?..
İyi oturun ağlayın, tabi gülenlere engel olmadan.

Kimse gülmeyecek diye bi' kuralda yok ayrıca , facebooktaki aynı videonun yorumlarına bakın herkes gülmüş birtek siz böyle tepki gösteriyorsunuz ?? Demekki sorun bende değil sizde !! Birazda kusurlari baskasının üstünde degilde kendinizde arayın o zaman biraz daha hayata baglanirsiniz biraz daha empati kurmayı ogrenirsiniz!
Ya tabii ki kimseye engel olmam, olamam rezillik avcısı değilim sonuçta..

Tamam arkadaşlar, konuyu uzatmanın bi' anlamı yok.
(03-17-2010 12:16 AM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Kimse gülmeyecek diye bi' kuralda yok ayrıca , facebooktaki aynı videonun yorumlarına bakın herkes gülmüş birtek siz böyle tepki gösteriyorsunuz ?? Demekki sorun bende değil sizde !! Birazda kusurlari baskasının üstünde degilde kendinizde arayın o zaman biraz daha hayata baglanirsiniz biraz daha empati kurmayı ogrenirsiniz!
altında yazan küfürleride katıyor muyuz işin içine kardeşim? en azından 50 kişi sövmüş alttan
