Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTH Clanından 2 Oyuncu Seri Exp. Kasarken...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şuan bulunduğum clandan 2 kişiyi seri exp. kasarken suç üstü yakaladım. =)

Ayrıca dün bi' clan üyesi "OPK odasındayım ben" demiş. (Ortağım görmüş.)

Not: WTH Clanından şuandan itibaren çıkmış bulunmaktayım, taa ki adam gibi adamların bulunduğu bi' clana girene kadar hiç bi' clana, hiç bi' şekilde girmiycem.

Saygılar,
Volkan

Buyrun;
Kanka özür dilerim o konuyu açmakla sil demişsin sildim ama rezillik ben Volkan'ım AngryAngry
(03-16-2010 07:35 PM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Kanka özür dilerim o konuyu açmakla sil demişsin sildim ama rezillik ben Volkan'ım AngryAngry

Eee Ege'cim. İnsanları böylelikle daha iyi tanıyoruz. =)
(03-16-2010 07:29 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Şuan bulunduğum clandan 2 kişiyi seri exp. kasarken suç üstü yakaladım. =)

Not: WTH Clanından şuandan itibaren çıkmış bulunmaktayım, taa ki adam gibi adamların bulunduğu bi' clana girene kadar hiç bi' clana, hiç bi' şekilde girmiycem.

Saygılar,
Volkan

Buyrun;

şu rezilliğe bakarmısın yaa şu lwl lere bak ezikler ya harbiden hepsi ezik bunların clanda olanlara ne demeli
wth clanı bu aralar fazla alım yaptı normaldir olur böyle şeyler
Sorma dostum sorma utanmadan birde clan kurmuşlar! Tek kelime ile REZİL...
(03-16-2010 07:43 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]wth clanı bu aralar fazla alım yaptı normaldir olur böyle şeyler

Clan simgesi bulunan üye "Clan Sözcüsü", diğeride pek yeni değil gibi... Smile
(03-16-2010 07:42 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]
(03-16-2010 07:29 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Şuan bulunduğum clandan 2 kişiyi seri exp. kasarken suç üstü yakaladım. =)

Saygılar,
Volkan

Buyrun;

şu rezilliğe bakarmısın yaa şu lwl lere bak ezikler ya harbiden hepsi ezik bunların clanda olanlara ne demeli

Konuyu açan WTH de Smile
(03-16-2010 07:45 PM)Breezy45 Yazılan: [ -> ]
(03-16-2010 07:42 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]

Saygılar,
Volkan

Buyrun;

Konuyu açan WTH de Smile

O cLana dün girdim, ve pişman oldum. Smile
Yani tanımıyorum hiç birini.
Çıkmış bulunmaktayız ... Ayrıldık clandan
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler