Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Kurdum Patch Aterken Donuyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba,arkadaşlar ben oyunu arkadaşın flash'tan aldım.Oyunu sorunsuz kurdum.Daha,sonra patch atıyordum.İlkte,küçük patch doldu.Oyunu başlatmak için büyük bir pencere geldi ordada patch yüklüyordu. % 17'de dondu kaldı.Kaç kez denedim ancak hep orda donup kalıyor.Lütfen yardım edin.
Konunu veya mesajını kalın yazmazsan iyi olur bu kural FORUM KURALLARInda vardır... Senin sorununa gelirsek , bilgisayarındaki bütün açık olan virüs programlarını kapat antifreeze'in varsa onuda kapat düzelecektir
Anti virüs Kapattım,ama olmadı NOD 32 kullanıyorum.Acaba sorun nedir ? Güvenlik duvarından olabilirmi.?
Olması gerek ama o zaman kendi WarRock resmi sitesinden indir de kur arkadaşın yanlış atmışda olabilir birşey diyemeyeceğim bu konuda
Arkadaşım ile,oyunu beraber çektik arkadaşım kendi evinde kurdu ve oynuyor sorun bende olmalı.

Windows 7 kullanıyorum.Ve birçok güvenlik yazılımım var.
Nod32
Güvenlik duvarı
Firewall
Windows7 defendir vs.

Hepsini kapatıp tekrar deniyeceğim.Teşekkürler.
Aynı sorun bendede oluyodu.Pc res at gırdınde ılk ısın virus programını kapatmak olsn sonra patch tekrar at. bnde ıse yarıyodu Smile 0da olmazsa pc Geri Bi gune al Smile)
Referans Adresler