Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Göğüs büyüten cep melodisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Japonların yeni takıntısı cep telefonu melodileri...

[Resim: 501148detay.jpg]

Melodiler ile insan vücudu arasındaki bağlantıyı ortaya koyan ilk uzmanlardan biri olan Doktor Hideto Tomabechi, bir bebek ağlamasının bilinçaltı sesini içeren bir melodiyi tasarlamak için 15 yıl uğraştı. Doktora göre, kadınlar bu sese hem duygusal hem de fiziksel bir tepki veriyor ve göğüsleri büyüyor. Tomabechi, şimdi de insanların ilk bakışta aşık olmasını sağlayacak bir melodi üzerinde çalışıyor.

habertürk
O göğüsler başka şekildede büyütülür. Smile
(03-16-2010 06:42 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]O göğüsler başka şekildede büyütülür. Smile

Töbe töbe Big Grin
Ne günlere kaldık Big Grin
pardon beyler ben yanlış yere geldim Warrocktr ne tarafta acaba Big Grin
(03-16-2010 07:04 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]pardon beyler ben yanlış yere geldim Warrocktr ne tarafta acaba Big Grin

sağ taraftan alalım sizi
sağol aga ne bilim bi anda göğüslerin içinde buldumda dedim başka siteye mi tıkladım yanlışlıkla Big Grin
(03-16-2010 07:09 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]sağol aga ne bilim bi anda göğüslerin içinde buldumda dedim başka siteye mi tıkladım yanlışlıkla Big Grin

Heheheh Big Grin
bu konuyu acikcasi volkandan beklerdim,
voli ne oldu aga, yaslaniyormusun Big Grin
(03-16-2010 07:37 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]bu konuyu acikcasi volkandan beklerdim,
voli ne oldu aga, yaslaniyormusun Big Grin

+18 konular açmaya yeltenmiyorum artık gurbetçi dostum. Big Grin

Mağlum ergenlik çağında çok üye var.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler