Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şimdi Suçlu Kim Hakim Sİz Olun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ben millete olayı anlatayımda kim dolandırıcı bi bakalım

şimdi bu arkadaş Angry lm0dl Angry bana 800 g1 e bu charı satmak istedi. tamam dedim hemen gittim XGAME den yapıkredi banka havalesiyle 800 g1 aldım ve hiçbir karşılık id şifre bile isemeden kodunu gönderidm ne oldu arkadaş beni msn den sildi aklınca beni kazıkladı. sonra mail attım ipni aldım bunun hesabını sorcam diye tırstı ve bana charın şifresini id sini gizlisini verdi yani zaten baştan beri anlaştığımız gibi charımı verdi ama benden gold pre ve 1200 g1 istedi anlaşmamızın dışında hani ben ona muhtacım hesabı bende tamam dedim charımı almak için ama salak değilim o bi kere oldu sonuçta anlattığım gibi ben sözümde dudum 800 g1 ini hemen verdim oda charımı olay bu ben sahtekar değilim 23 yaşındayım bi oyun için haysiyetime şerefime laf söyletmem akıllı ol m045.gif

ADMİN LÜTFEN BU VE BUNUN GİBİ KENDİNİ UYANIK SANAN SAHTEKARLARI BANLAYIN SİTEDEN RİCA EDİYORUM
Aynısı benim başımdan geçti.Çok iyi anlıyorum seni.
admin gel bu adama ne yap şimdi ben hakkım olanı aldım bana özel mesaj atıyo hakaret ediyo aklınca beni sizlerin gözünde düşürmek ben hakkımı aldım arkadaş ne eksik ne fazla
Ona attığın mail i buraya koyarsan daha açıklayıcı olur sanırım.
Güvenilir bir aracı olmadan takas düşünmeyin bence..
(03-16-2010 01:40 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Ona attığın mail i buraya koyarsan daha açıklayıcı olur sanırım.

haklısın aslında ama kodu ben atmadım xgame ye banka bilgilerimi buna verdim işte o yaptı ödeme bildirimini kendi mailine aslında akıl etmem lazımdı en azından resim alsaydım konuşmalarımızın falan
(03-16-2010 01:46 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]
(03-16-2010 01:40 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Ona attığın mail i buraya koyarsan daha açıklayıcı olur sanırım.

haklısın aslında ama kodu ben atmadım xgame ye banka bilgilerimi buna verdim işte o yaptı ödeme bildirimini kendi mailine aslında akıl etmem lazımdı en azından resim alsaydım konuşmalarımızın falan

Sohbet günlüklerine bak konuşmalar orda var.
kanıtsız kimse kimseyi suçlayamaz

SametKARA

Ee sen böyle anlatıyorsun diğer arkadaş başka türlü anlatıyor kanıtın varsa koy görelim
dogru söylüyorlar kanıtlarınız gösterin kim suçlu görelim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler