Arkadaşlar demin khalide oyundayım bir bomba attım rastgele adam öldü...Çıktı oyundan Lobby'de l3edbaht hack l3edbaht hack yazıp durdu ben hack değilim diyorum PM den atıyorum adam Lobby'den yazıyo şimdide sana hack veririm diyo diye yazıyor ben hack verirmişim ona yeterki susacakmış o ben ona öyle demişim... Ben bu kendini bilmez insan yüzünden oyunu bırakacağım artık... Artık yeter benim şuana kadar hack kullanmadığımı herkes biliyor kimseye de kanıtlayacak değilim sonrada gelmiş Pmden bana foruma bak koyuyorum ssini diyor bana.. Ben artık bıktım Volkan biliyor ben öyle bir şerefsizlik adilik yapmam yapacak olsam bile Volkan'ın charında yapmam benim diyeceğim bu kadar !
(03-16-2010 12:12 AM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar demin khalide oyundayım bir bomba attım rastgele adam öldü...Çıktı oyundan Lobby'de l3edbaht hack l3edbaht hack yazıp durdu ben hack değilim diyorum PM den atıyorum adam Lobby'den yazıyo şimdide sana hack veririm diyo diye yazıyor ben hack verirmişim ona yeterki susacakmış o ben ona öyle demişim... Ben bu kendini bilmez insan yüzünden oyunu bırakacağım artık... Artık yeter benim şuana kadar hack kullanmadığımı herkes biliyor kimseye de kanıtlayacak değilim sonrada gelmiş Pmden bana foruma bak koyuyorum ssini diyor bana.. Ben artık bıktım Volkan biliyor ben öyle bir şerefsizlik adilik yapmam yapacak olsam bile Volkan'ın charında yapmam benim diyeceğim bu kadar !
Ben seni tanıyorum Ege'm.
Rahat ol aslanım.
Takma kimseyi. Sen hackerda olsan, OPK'ta yapsan bi' oyun için aramızı bozacak değilim. =)
Ama bunları yapmazsın biliyorum, sen adam gibi adamsın.
Her zaman seninleyim, ve her zaman arkandayım.
"Unutma, arkadaşlığımız ebedi." =)
Acaba kendisi deilmi flood yaparken

Boş insanlar kafana takma sen kendini biliyorsan yeter zaten

(03-16-2010 12:34 AM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ] (03-16-2010 12:12 AM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar demin khalide oyundayım bir bomba attım rastgele adam öldü...Çıktı oyundan Lobby'de l3edbaht hack l3edbaht hack yazıp durdu ben hack değilim diyorum PM den atıyorum adam Lobby'den yazıyo şimdide sana hack veririm diyo diye yazıyor ben hack verirmişim ona yeterki susacakmış o ben ona öyle demişim... Ben bu kendini bilmez insan yüzünden oyunu bırakacağım artık... Artık yeter benim şuana kadar hack kullanmadığımı herkes biliyor kimseye de kanıtlayacak değilim sonrada gelmiş Pmden bana foruma bak koyuyorum ssini diyor bana.. Ben artık bıktım Volkan biliyor ben öyle bir şerefsizlik adilik yapmam yapacak olsam bile Volkan'ın charında yapmam benim diyeceğim bu kadar !
Ben seni tanıyorum Ege'm.
Rahat ol aslanım.
Takma kimseyi. Sen hackerda olsan, OPK'ta yapsan bi' oyun için aramızı bozacak değilim. =)
Ama bunları yapmazsın biliyorum, sen adam gibi adamsın.
Her zaman seninleyim, ve her zaman arkandayım.
"Unutma, arkadaşlığımız ebedi." =)
Eyvallah kardeşim de, o Arya isimli kuzenin içime kurt düşürdü oyunda falan kendimi zor tutuyorum kanka

Söyle şu çocuğa 11 yaşında gelmiş bana efelik taslıyo

Bacak kadar boyu var

Muhabbete Döndürmeyelim..Bak Zaten Volkan Diyeceğini Dedi Rahat Ol
Ne amaçlaır var böylelerinin . Allah bilir 10 yaşındadır . Saten genelde hacklar 7-15 yaş arasında kendini bilmezler tarafından yapılıyor
Anlamıyorum kanıtsız nasıl böyle birşey diyebiliyolar anlamıyorum...