Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şimdi ne olur?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Abilerim ablalarım diye başlıyım War Rockta 56 level 1 53 kdli charım var nicki kelleci456 duyan vardır tanıyan vardır belki Urban ops (arsa alanda) Odssyde ard arta MP7A1 LE 4 adam vurdum 3 head 1 de normal kankam dostum olan lldant3wll bunu diğer kardeş forum olan warrockhitte paylaşmış ve ordan adamlar pc ye mi kopyaladı nedir anlamadım.Bana diyorki kesin banned olacan yollıcam şimdi diyor bende hiç bişi yoktu yemin ederimki
SİZCE CHARIMA BİŞİ OLURMU HAKSIZ YERE YOKSA HİÇ ENDİŞELENMEMELİYİMİ ANLAMIYORUM SİZE PAYLAŞTIM?
Kardeşim eğer k2 nin poliçelerine karşı birşey yapmadın ise endişelenmene gerek yok Big Grin ama eğer karşı geldiysen banlanırsın.
Acc.'ne birşey olmaz rahat ol.

Her 3 HS atan oyuncu ban yeseydi War Rock oyununda hesap kalmazdı. Smile

Ben 4 tane ard ardına HS atıyorum? Ban yiyormuyum, hayır. Çünkü hacker değilim.
Oda bir kanıt değil.
Bir silahla ard arda HS 4 adam vurunca illa hack olduğun anlamına gelmez... O kadar korkma dostum ellerinde kanıt olmadan bu işi yapamazlar sen içini rahat tut
poliçe derken normal oynuyordum 2 kişiyi catışma sırasında ks yaparak vurdum 2 kişide afkdi bunları vurmak suçsa ben siliyim warrocku yani pc'den
(03-15-2010 09:23 PM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Bir silahla ard arda HS 4 adam vurunca illa hack olduğun anlamına gelmez... O kadar korkma dostum ellerinde kanıt olmadan bu işi yapamazlar sen içini rahat tut
Referans Adresler