Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PoweLevel Yapmayın Uyarısı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
yukardan geçen yazıyı gördünüz mü bilmiyorum... Do Not PowerLeveling and Dont Get 1 level... Do Not Support PowerLevel...
Evet aklınca hızlı lvl atlamaya çalışanlar hızlıca 1 lvl oldu olması gerektiği gibi hayırlı olsun..!
delevel yapılcak . Seni opk odasında gördüm sanki Tongue Adamda oyunda admin yok diyor ben istersem başka charla girer diyom hala yok bende program var diyor . Smile
Valamı Big Grin Hayırlı Olsun xD
admin kızdı artık herhal
Eee 1 levele düşseler n'olacak? Tekrardan aynı şekilde kasıp, gene aynı leveli alacaklar.
(03-15-2010 08:26 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Eee 1 levele düşseler n'olacak? Tekrardan aynı şekilde kasıp, gene aynı leveli alacaklar.

Yarım Katılıyorum Big Grin çünkü yarısı oyunu bırakır Big Grin
(03-15-2010 08:26 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Eee 1 levele düşseler n'olacak? Tekrardan aynı şekilde kasıp, gene aynı leveli alacaklar.

Aynı şekilde ben de yaptım ve banned Smile.
(03-15-2010 08:34 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]

Zauahsad Semih..
(03-15-2010 08:39 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 08:34 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]

Zauahsad Semih..

Fazla zararım yok Umut, sadece gold premium Big Grin lool
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler