Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can Sıkıntısından Okulda Graffiti...:)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Okulda çok canım sıkıldı bende graffiti yapmak istedim attım kafadan yorgun kafayla anca bu kadar oldu Big Grin Hocada sınıfta ders anlatıyordu o sırada Big Grin Bundan daha iyi çalışmalarım var zaman buldukçada sizlerle paylaşabilirim... Yorumlara açığım Smile

1.Resim : Buradan;
2.Resim : Buradan;
3.Resim : Buradan;
Güzel olmuş Smile
Sağlam grafitiler. İnşallah daha fazla gelişerek büyük başarılar gösterirsin. Smile
Bende bi grafiti yapmayı beceremiyorum Smile
Teşekkür ederim... Fatal web siteleri var bunlarla ilgili ilk olarak oradaki graffiti sözlüğünü ezberlemen gerek ben yardımcı olurum istersen daha sonra ama biraz geliştir sonra koy foruma yada bana gönder biraz zaman alır ama başarırsın el becerin varsa Smile
güzeL oLmuş...
(03-15-2010 05:49 PM)TrL1b3rty - Ege Yazılan: [ -> ]Okulda çok canım sıkıldı bende graffiti yapmak istedim attım kafadan yorgun kafayla anca bu kadar oldu Big Grin Hocada sınıfta ders anlatıyordu o sırada Big Grin Bundan daha iyi çalışmalarım var zaman buldukçada sizlerle paylaşabilirim... Yorumlara açığım Smile

ilk resimden gördüğüm kadarıylar sende rotring kalem hayranısın Big Grin bende okul hayatımın başından beri rotring kullanırım Big Grin
sen bi dahisin Big Grin
O kadar abartmaya gerek yok bunlar kötü çalışmalarım Big Grin
Çok Güzel Eline sağlık Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler