Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: EVET HACKım VİCDAN AZABI CEKIOM artık carım kapansın :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://warrocktr.com/forum/Konu-manyetok...=mrsheitan burdada hack yptıgım bellı benı banlatyın hack oldugumu kabul edıyorum ss atabılıraınız ticketleyebilirsiniz buıktım artık ...

SametKARA

Vicdan Azabı Duyman Güzel..İnşallah Diğer Hack Kullanan Şahıslar da Senin Gibi Vicdan Azabı Çekip Doğru Yolu Bulurlar.
Bu hack kullananlarda ne vicdan var ne yürek hiç bişekilde burada barındırılmamaları gerek forumu kirletir bunun gibiler
(03-15-2010 04:45 PM)cashboytr Yazılan: [ -> ]Bu hack kullananlarda ne vicdan var ne yürek hiç bişekilde burada barındırılmamaları gerek forumu kirletir bunun gibiler

niye öyle diyorsun?
1 elma cürük diye hepsi mi cürük olmali??
(03-15-2010 04:45 PM)cashboytr Yazılan: [ -> ]Bu hack kullananlarda ne vicdan var ne yürek hiç bişekilde burada barındırılmamaları gerek forumu kirletir bunun gibiler
Bence de düşüncen çok yanlış bütün hack kullananlar vicdansız diye birşey yok elbet doğru yolu bulacaklardır..!
Doğru yolu seçmeli bütün hackerlar.
Kıllandım aslında char başkasının olmasın ?

Katılıyorum Seko Big Grin
ozman hack kullanalım kullanalım bırakalım kimsede laf etmesin düzeldim yapmıyacam deyince varmı böle birşey herkezin emeğini çalan insanlar hepsi karaktersiz ve akılsız çocuklar eğer hack yapıp sonra bıraktım hack yapmayı diyen birine katılıyorsanız diyecek birşey yok
Hack Kullanmak Haramdır Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler