Herkese merhaba. Beyler şirket değişimi olacakmış diye duydum. Burada olan çoğu kişi gamersfirst den başlayıp oyunun tarihini hatırlıyordur. 2012 civarından beri oynamadığım için ne oyuncu sayısından haberim var, ne de hilelerden haberim var. Sözün özü, oyunun son durumu nedir? Son durumdaki oyuncu sayısı nedir? Hile durumu nedir? Yeni şirketten bir umut var mıdır? Tekrar başlayalım mı? Ne kadar pay to win?
En azından şu mesajı okuyan bir kişi varsa selamımı alıp en azından bir cevap yazabilir mi? Forumda çok yalnız hissediyorum kendimi.
Gamerfirst'ten Nexon'a geçtiğinde de bir şeylerin değişeceğini umduk. Ama oyun daha da kötüye gitti ne yazık ki. Bu saatten sonra tutunabileceğini sanmıyorum WarRock'un.
Ha 10-15 kişilik bir ekip başlar ise, ben de gelirim müsait olduğum zamanlarda, orası ayrı

Valla hocam bende ilk başlayanlardanım Nexon çok kişiyi gereksiz yere banladı ve hile yapanlarda gram azalma olmadı. Yeni şirket yeni heyecan ve yeni umutlarla başladı şahsen benim fikrim bu. Bende yeniden başladım oynamaya şuan daha ezik seviyedeyim ama oyunda iyi sniper kullanınca direk odadan atıyorlar. Oyunda kolay kolay GM göremiyorum. Bununda sonu Nexona gider diye düşünüyorum. WRTR olarak dönüyorsak oyuna bende varım

oyun baya guzel olmus rahat bir 2010 daki zamanlari hatirlatiyor

Açıkcası 2 sene önce bırakmıştım son 2 3 haftadır oynamaya başladım arada server laglanıyor ki o da nadir onun dışında lag problemi neredeyse kalkmış benim gözlemime göre

gayet güzel 25-10 20-7 kd ler yaptım geçen günlerde

ki nexon da yapamayıpta g1 de çok daha iyilerini de yapmıştım bu kdlerin 2012 2013 leri özledim ağızına kadar dolu olurdu oyun hatta 2015 2014 de bile 20 sayfa oda olurdu cqc de şimdi bir bakıyorum 10 sayfayı bile geçmiyor hep eski oyuncular sağlam bir reklam stratejisi izlemesi lazım vertigo ve papaya play in

Buralar hep dutluk oldu ben de arada bakıyorum foruma ama nafile, eskiden bir soruya anında cevap gelirdi ama şimdi ;bir haftadır cevap yok gibi bişey oldu

Can falan vardı ama şu an neyse ...
Oyunu bırakan kişiler forumuda bırakmaya başladılar bu ondan kaynaklı

Vay be, bir girip bakmak lazım. Lakin hiç haberim olmadı. Hesaplar hep yandı. Eğer 2008-2009 civarlarının ortamını yakalamaya çalışırlarsa çok güzel olur kanımca. İndiriyorum bakalım değişen neler varmış

Ben warrock u bıraktığımdan beri cs go ya takmış bulunmaktayım yaklaşık 5 sene olmuştur sanırım buradan arkadaşlarda varsa bana dm den ulaşsın onun haricinde a gerçekten güzel dostluklar kazandırdı bize eğer ki 5 10 kişi başlarsa bende varım arkadaşlar öpüyorum sizleri