Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Oyun Görevleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben biraz önce oyunu oynarken birşey düşündüm...

War Rock'ta belirli görevler olsa ve bu görevleri bitirdikçe belirli miktarda dinar, silah ve exp. gelse çok iyi olurdu.

Misal;
Marien'de 3 oyunda 30 kill yapana 15.000 dinar gibi...

Sizce böyle bir oyun daha eğlenceli olmazmıydı? Smile
1000 kill yaparsan 1,5 k + lvl alıyosun Volkan. Daha ne istiyosunBig Grin
(03-14-2010 04:59 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben biraz önce oyunu oynarken birşey düşündüm...

War Rock'ta belirli görevler olsa ve bu görevleri bitirdikçe belirli miktarda dinar, silah ve exp. gelse çok iyi olurdu.

Misal;

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin güldürme beni Warrock 'un Yapımcısı Nexon değil K2 NEtwork ! bole bisey cok guzel olur ama yapmazlar
Kimse bizim önerilerimizi dikkate almıyor ki (:
(03-14-2010 05:01 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]
(03-14-2010 04:59 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben biraz önce oyunu oynarken birşey düşündüm...

Misal;

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin güldürme beni Warrock 'un Yapımcısı Nexon değil K2 NEtwork ! bole bisey cok guzel olur ama yapmazlar

Ağla o zaman. Big Grin
Hayatta Yapmazlar Big Grin
War Rock görev eklenebilecek bir oyun değil ayrıca bazı etkinlikler zaten düzenleniyor
hayyatta yapmazlar ama keske olsaSmile

SametKARA

Öyle Birşey Olursa Çoğu Kişi Hack Kullanıp 30 Kil Tamamlar...
(03-14-2010 05:02 PM)Xosé Estornell Yazılan: [ -> ]
(03-14-2010 05:01 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

Misal;

Ağla o zaman. Big Grin

Asıl sen beni güldürme Big Grin WarRock un yapımcısı ne nexon ne K2 network bu şirketler dağıtıcı şirketler WarRock un yapımcısı Dream execution Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler