Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Efsanevi WarrockTR TeamSpeak Kavgasinin Analizi ( sincap )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-17-2017 03:05 AM)nextD00R Yazılan: [ -> ]Vay be ne günlerdi... Eski WuF, Fatih Abi, Onur Abi zamanları. Sincap olayında serverda değildim vuku bulmasından sonra öğrendim ama, yazıyı görünce eski günlere gitmemi ve gerçekten gülümsememi sağladığın için teşekkür ederim.
Benimde unutamadığım anılardan bir tanesini anlatayım belki hatırlarsınız... =) WarrockFire Ts server mı yoksa WTR mi hatırlamıyorum ama servera kaantopal nicki ile girip IQ seviyesi düşük olan bir root yetkisine sahip bi' elemanı kafalayıp, manipüle edip işte sunucudayım PuTTY ile bağlanıyorum da, konuşamıyorum malum o tür bağlantılarım yok falanda filanda derken eleman afalladı. Birazda topal gibi yazılar yazıp o kişiden root yetkisini alınca serverdaki herkesin yetki izinlerini minimuma çekip serverdaki herkesi banlayıp, her yeri caps şelalesi ve özlü küfürlü sözler yaptıydım. =) İşin bana göre komik tarafı WTR ya da WarrockFire ana site sayfasında TS server anlık görüntüsü vardı her şey gözüküyordu. Big Grin
Topal ve ekibi şaşkınlık içerisindeydi benim yaptığımı tahmin etmiş olmalarından mütevellit bağlı olduğum TS 'ye geldiydi tehdit falan boşa sıkmalar. Log'dan bulacakmış beni şikayet falan edecekmiş falan fıstık. Big Grin
Sayın Topal sana sesleniyorum... Beni o zamanda bulamadın loglardan şimdi bu başlığa attığım posttanda bulamazsın. Bah bakayım neredeyim. Big Grin
Sana lanet bana methiye. Big GrinBig Grin
Yav çok mutlu oldum ergenlik zamanlarıma döndüm. Tekrar teşekkür ederim. Herkesin hayatında başarılar. victory.gif

Becerebilmişsinya ne güzel işte Smile
Helal sana...
https://www.youtube.com/watch?v=IZT1G2Kh2IE burdaki video 2009'da yüklenmiş ama? kayıt dahada eski olmasın bilgim yok oyunla ilgili sadece bu konuyu araştırmak için girdim Smile
Ts'de o olay olduğunda bende ordaydım.Unutulan kısım Wtr yöneticilerinden biri vardı yaş olarak diğerlerine nazaran gençti.Bir vs sonucu bize küfür vs. edildiği için onları o yöneticiye kickletmiştik ts'den.Smile
Ey gidi günler ey Smile
Ne günlerdi be
Ellerine sağlık eskileri yad ettik sayende Smile
Bu kavga 2009da oldu kafadan uyduruk şeyler yazma
Ben de o sıralar MvP clanındaydım hatırladığım kadarıyla.
Ya beyler yokmu bu insanciklarin fotolari facebooklari falan yuzlerini merak ediyorum biri el atsin kac senedir sadece seslerini duyuyoruz
tam bir başyapıt Smile insan duygulanıyor be.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler