03-14-2010, 04:37 PM
Arkadaşlar canım sıkıldı böyle birşey yapmak istedim size göre saçma gelebilir ama ne yapalım canınız sağolsun. 
1 ) War Rock oyununa ilk nerde ve kimin önerisi ile başladın ?
Cevap : İlk arkadaşın biri indirmişti. Kafeye yükledik yeni hesap açmak için uğraşıyordum.. ( Ama o en fazla 1 ay oynadı
)
2)İlk nickin ne idi ?
Cevap : İlk nickim bozkartal idi.
3 )Size nick öneren kimse oldumu ve o nickimi kullanıyorsunuz ?
Cevap : Nickimi koyarken bir arkadaşım ( kız ) önerdi.Değerli birşey olduğu için bu zaman'a kadar onu kullandım.
4)İlk clanın hangisi oldu ?
Cevap : Ergenekon [EGK]
5)İlk zamanların da nerelerde oynuyordun ( CQC-URBAN-BG & Map ) ?
Cevap : Urban - Ravello .
6)İlk başlarda oyunu ne için oynuyordun ( level & kd ) ?
Cevap : İlk zamanlarım da rütbeler değiştikçe oyuna daha çok bağlanıyordum ve o yüzden level için oynuyordum.
7)Çok güzel bir oyun sergileyen, level'i, kd'si iyi oyuncularını gördüğünde "vov! Şuna bak be" gibi şeyler diyormuydun ?
Cevap : Eski nicki aligator olan kişiyi arada sırada gördüğümde şaşırdığım oluyordu, çünkü en yüksek lv'lerden birisiydi
8)Oyun içerisinde hiç tanıdığın oyuncular var mıydı ( varsa kim ) ?
Cevap : Sancak37 nickli biri ile tanışmıştım ilk zamanlarım da hala da konuşuyorum o çocukla
9)Oyuna başlayalı kaç yıl oldu ?
Cevap : 4 yılı geçti hemen bağlandım oyuna
10) Ve oyuna başladın bu zaman'a kadar yaptıklarını düşündüğü zaman kendine hiç güldün mü
?
Cevap : İlk zamanlarım da daha yeni başladığım için gördüğüm adam'a sıkıyordum kendi adamım olsun felan farketmiyordu, ortalarda geziniyordum genellikle de hep ölüyordum, level atladığı zaman çok seviniyordum. Şimdi anladım ki level'in,kd'nin hiç bir önemi yokmuş. En önemli şey DOSTLUK,İNSANLIK imiş. :Bye
P.S :Bu konuyu başka forumda açmıştım, artık bu forumda olduğum için kendi konularımdan koymak istedim buyrun
.

1 ) War Rock oyununa ilk nerde ve kimin önerisi ile başladın ?
Cevap : İlk arkadaşın biri indirmişti. Kafeye yükledik yeni hesap açmak için uğraşıyordum.. ( Ama o en fazla 1 ay oynadı
)2)İlk nickin ne idi ?
Cevap : İlk nickim bozkartal idi.
3 )Size nick öneren kimse oldumu ve o nickimi kullanıyorsunuz ?
Cevap : Nickimi koyarken bir arkadaşım ( kız ) önerdi.Değerli birşey olduğu için bu zaman'a kadar onu kullandım.
4)İlk clanın hangisi oldu ?
Cevap : Ergenekon [EGK]
5)İlk zamanların da nerelerde oynuyordun ( CQC-URBAN-BG & Map ) ?
Cevap : Urban - Ravello .
6)İlk başlarda oyunu ne için oynuyordun ( level & kd ) ?
Cevap : İlk zamanlarım da rütbeler değiştikçe oyuna daha çok bağlanıyordum ve o yüzden level için oynuyordum.
7)Çok güzel bir oyun sergileyen, level'i, kd'si iyi oyuncularını gördüğünde "vov! Şuna bak be" gibi şeyler diyormuydun ?
Cevap : Eski nicki aligator olan kişiyi arada sırada gördüğümde şaşırdığım oluyordu, çünkü en yüksek lv'lerden birisiydi

8)Oyun içerisinde hiç tanıdığın oyuncular var mıydı ( varsa kim ) ?
Cevap : Sancak37 nickli biri ile tanışmıştım ilk zamanlarım da hala da konuşuyorum o çocukla

9)Oyuna başlayalı kaç yıl oldu ?
Cevap : 4 yılı geçti hemen bağlandım oyuna

10) Ve oyuna başladın bu zaman'a kadar yaptıklarını düşündüğü zaman kendine hiç güldün mü
?Cevap : İlk zamanlarım da daha yeni başladığım için gördüğüm adam'a sıkıyordum kendi adamım olsun felan farketmiyordu, ortalarda geziniyordum genellikle de hep ölüyordum, level atladığı zaman çok seviniyordum. Şimdi anladım ki level'in,kd'nin hiç bir önemi yokmuş. En önemli şey DOSTLUK,İNSANLIK imiş. :Bye

P.S :Bu konuyu başka forumda açmıştım, artık bu forumda olduğum için kendi konularımdan koymak istedim buyrun
.