Vay be hala duruyor burasi
Kismen oyuna geri dondum gibi. Bugun tekrar yukledim degisiklik neler var diye ama su oldukten sonra adam oldurme olayi hala var
Nese hala buralarda olan varsa ve oynayan varsa ayni kullanici adimla oyundayim.
trequartista oyundaki kullanici adim
İnternette öylesine gezerken denk geldim şimdi. Sifremi de hala unutmamisim

Oyuna en son kaç yıl önce girdim hatırlamıyorum bile. Özledim ama oyunu. İndiriyorum şimdi. Umarım eski tadı hala duruyordur.
Klişedir soralım, hack durumu nedir halen uçuyorlar mı

KOnuyu actigim gun oynadim iste. Gordum ucani. Hack hala mevcut ve oldukten sonra da adam oldurme hala var

Duzelmez bu oyun ya...
siyah ekran sorununu halledersem oynıyacağım
aslında pvpsi yapılsa chapter 1 veya 2 çok güzel olurdu ama sanırım yok.
Bir kaç gün önce aklıma düştü acaba oyun düzeldi mi,eskisi gibi oynayan var mı diye forumlara girdim ama pek düzelmemiş gibi,o eski ortamı bir daha yakalayamıcaz gibi biraz da olsa özledik oyunu ama..
Yalan yok eski günleri tsdeki kavgaları bile ozledim
oynamaya devam ediyorum tabi öyle eskisi gibi sabahtan akşama kadar değilde sabahları sunucular boşken güzel oluyo zevki çıkıyorda 16 kişilik oda bulursan akşama ovcler filan geldiği zaman oyun pert 3-4 clan var ovc yi köklemiş olanlar onların odasında değilde ovc olmayanların odasında takılırsan zevk alıyon gine eskisi gibi değilde az buz alıyorsun ama tr sunucusu gelmesen ve ovcler için bir çözüm bulunmazsa oyun bişeye benzemiyo şu anki dönemde pc si iyi olan yardırıyor haberiniz olsun hackde öyle fazla yok zaten olunca genelde ban yiyorlar