Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyun başlamaya deger mi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhabalar oyun nexon a satildiktan sonra biraktim bir suredir baslamayi dusunuyorum sizce gamersfirst gibi mi hala ?silahlar fln degisti mi armor fln gelmis sanirim fikirlerinizi bekliyorum
Değişik haritalar, silahlar, karakterler geldi.Oyun hala iyi ama adminler gamersfirstteki gibi değiller.Kimi tanıyorlarsa onların kapanan hesaplarını açıyorlar.Benim yan car 1 yılda 10 level oldu power levelden ban attılar.Ticketlede açmıyoruz dediler.Olay böyle.
hocam bende 2008 2009 filan oynadık zamanında o zamanlar güzeldi famas filan dinarla oyun parasıyla satılırdı. pay to win(para vererek kazanma, her şeye sahip olma) değildi diyebilirim. ama işte 1 sene önce baktığımda nexondayken pay to windi. karakter alıyorsun yüzde bilmem kaç hasar yemiyorsun. famas zaten aşırı op(over powered,çok güçlü,aşırı güçlü). senin eline veriyorlar mp5, adamda uzay tabancası bildiğin, tak tuk öldürüyor.
hiç değmez artık boşuna vakit harcama. yıllar geçiyor. günler bitiyor ama warrock hep aynı yerinde. nasıl diyim sana görüntüler hep aynı. konsept aynı arasıra değişiyor. dünya artık 3d oyunlara geçmiş. görüntüler 4k ya çıkmış. ama warrock görüntüleri sanki 360 p hiç girme ustam.
-oyun pay to win
-zamanını doldurmuş bir oyun. aynı knight online gibi (onuda 2006 da oynadım efsaneydi. gamersfirst oyunu ikiside )

sen şimdi oyuna başlayıp bir sürü nexon cash alcan onun yerine steam hesabı aç cs go al. illa first person alcam diyorsan bir sürü pay to win olmayan oyun var.
Referans Adresler